Spring naar bijdragen

Sint Pieter bezoeken via internet


Aanbevolen berichten

[preview]De hoogtepunten van het Vaticaan en katholiek Rome zijn vanaf nu vanuit de eigen stoel via de computer te bezoeken. Sinds deze week is het mogelijk de Sint Pieter virtueel te bezoeken.[/preview] Bij de Sixtijnse kapel, de aartsbasiliek Sint Jan van Lateranen en de basiliek Sint Paulus buiten de Muren was dat al mogelijk.

Het was een project van twee jaar om deze hoogtepunten als panorama’s van 360 graden op internet te krijgen. Het resultaat is van hoge kwaliteit, al kunnen de panorama’s niet op tegen een echt bezoek aan het centrum van de Rooms-Katholieke Kerk.

De basiliek van Sint Paulus buiten de Muren stond al in 2008 op internet en was de eerste van de serie. In november 2009 volgde de Sint Jan van Lateranen en in maart 2010 de Sixtijnse kapel. De Sint Pieter maakt het rijtje compleet.

De panorama’s zijn te bekijken via de website van het Vaticaan:

De panorama’s zijn te bekijken via de website van het Vaticaan:

Sint Paulus buiten de Muren

Sint Jan van Lateranen

Sixtijnse kapel

Sint Pieter

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid