Spring naar bijdragen

Jezus blijft verschijnen


Aanbevolen berichten

Meldingen van bijzondere verschijningen van Jezus of andere religieuze personen duiken van tijd tot tijd op in de media. Ze zijn vaak meer vermakelijk dan geloofwaardig. In de afgelopen maanden dook de afbeelding van Jezus op in Google Earth, op een regenpijp, een boom en zelfs in kauwgum.

Google Earth is het internetprogramma waarmee je luchtfoto’s van de hele wereld kan zien. Wie goed kijkt naar een foto van een weiland in Hongarije, kan daar de afbeelding van een man in zien. Volgens sommigen de Zoon van God.

Vorige week meldde een Engelse verpleegster dat Jezus op haar regenpijp was verschenen. Op de witte pijp zat een vlek die toch duidelijk Christus voorstelde.

Vorige maand verscheen Jezus eveneens in de knoest van een boom. Maar het kan nog erger: een jonge vrouw deed haar kauwgum uit om wat chips te eten. Toen ze even later weer naar het witte hoopje keek, wist ze het zeker: ze stond oog in oog met Jezus. Het gebeurde allemaal op Goede Vrijdag.

bron: Kerknieuws

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid