Spring naar bijdragen

Spirituele nachtzoen


Aanbevolen berichten

iPhone-applicatie zorgt voor dagelijks 'instop-moment'. Een spirituele Nachtzoen voor het slapen gaan.

Het themakanaal Spirit 24 brengt in samenwerking met de IKON een iPhone-applicatie uit rond het televisieprogramma De Nachtzoen. Gebruikers ontvangen met deze applicatie dagelijks een inspirerend filmpje, ter afsluiting van de dag.

Gebruikers kunnen de applicatie zo instellen dat zij het filmpje dagelijks vlak voor bedtijd ontvangen, als een persoonlijk instopmoment. Reageren en een nachtzoen geven aan een ander kan via Twitter. De iPhone Nachtzoen is gratis verkrijgbaar in de App Store van Apple.

In het programma De Nachtzoen, ontwikkeld door de IKON voor het themakanaal Spirit 24, deelt iedere avond een charismatische, gloedvolle persoon die zo onontbeerlijke nachtzoen uit aan het Nederlandse volk. Iedere nachtzoenuitdeler krijgt een aantal vragen voorgeschoteld door IKON-presentatrice Annemiek Schrijver. Dit levert soms onverwachte antwoorden op die deze - vaak bekende - Nederlander in een geheel ander 'nachtlicht' zetten. Onder hen zijn Aart Staartjes, Paul van Vliet, Sara Kroos en Jan Siebelink.

De Nachtzoen is iedere werkdag om 23.00 uur te zien op het digitale themakanaal

Spirit 24.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid