Spring naar bijdragen

Geestelijk manna nu ook op de iPhone beschikbaar


Aanbevolen berichten

Waar iemand troost nodig heeft of raad zoekt, kan die persoon met de 'Mannashaker' een Bijbelvers te voorschijn laten komen. In de AppleStore is nu de 'Mannashaker' beschikbaar, een applicatie ontwikkeld voor de iPhone en iPod. Het enige een iPhone gebruiker hoeft te doen is even met de telefoon te schudden, waarna er een Bijbeltekst in beeld verschijnt. Mocht de gebruiker vervolgens meer tekst willen lezen, drukt men op 'uitgebreid' en wordt de hele context zichtbaar.

'Mannashaker' verwijst naar het manna wat de Israëlieten kregen bij hun tocht in de woestijn. God zorgde ervoor door manna uit de hemel te laten komen als dagelijks voedsel voor de Israëlieten. De producenten van de Mannashaker stellen het Woord van God - het manna - nu beschikbaar door een eenvoudige beweging; schudden. 'Mannashaker', die in totaal meer dan 2.000 verzen uit de Bijbel bevat, kan daarbij een hulpmiddel zijn.

De 'Mannashaker is uitgevoerd met een Engelse en Nederlandse bijbelvertaling. Voor zover bekend is dit de eerste applicatie voor de iPhone of iPod waarmee dit mogelijk is. Via AppleStore is de 'Mannashaker' te downloaden voor 79 eurocent. De makers hopen met de applicatie "veel christenen tot hulp te zijn".

Bron: CIP, Jeffrey Schipper

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid