Spring naar bijdragen

Pearl Jozefzoon zingt op EO-Jongerendag 2011


Aanbevolen berichten

[preview]Pearl Jozefzoon gaat optreden op het hoofdpodium van de EO-Jongerendag 2011. Pearl eindigde na Ben Saunders als tweede in de bekende talentenshow The Voice of Holland.[/preview]

Op 4 juni vindt de EO-Jongerendag plaats in het GelreDome in Arnhem. Dit christelijke evenement met 30.000 bezoekers is helemaal gratis. Ook dit jaar is de presentatie weer in handen van Manuel Venderbos.

Artiesten

Andere artiesten die op het hoofdpodium optreden, zijn onder andere Kutless, The Afters en TobyMac. De bands Kutless en The Afters waren vorig jaar al te zien op het Xnoizz Flevo Festival en komen dit jaar ook naar de EO-Jongerendag. In januari lanceerden The Afters hun nieuwe album 'Light Up The Sky'. De afsluiter van de dag is TobyMac. Hij maakt urban- en hiphopmuziek met een hoge dansfactor. Kees Kraaijenoord leidt de worship tijdens deze dag.

Naast de artiesten op het hoofdpodium treedt de Britse poprockgroep The Gentlemen op tijdens het pauzeprogramma op het Xnoizz-podium.

Spreker

Tiemen Westerduin spreekt dit jaar over het thema 'Move'. Al twee keer eerder (in 2007 en 2010) sprak hij op de EO-Jongerendag.

Programma

Het programma van de EO-Jongerendag start om 13.30 uur en duurt tot 21.00 uur. Meer informatie over het programma en het reserveren van gratis kaarten staat op www.eojongerendag.nl.

Bron: One way

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid