Spring naar bijdragen

Vier de liefde: easter live!


Aanbevolen berichten

[preview]Vier de liefde!

Heb jij Pasen wel eens echt gevierd? Dat Jezus voor ons de overwinning op de dood behaalde door Zijn opstanding is iets waar we ons geweldig over mogen verheugen.[/preview]

Het is dé blijk van liefde die God voor ons heeft! Op Tweede Paasdag, maandag 25 april is er nu de mogelijkheid om die liefde te vieren in de vorm van een interkerkelijk evenement: Easter Live!

Op deze avond komen drie gave bands die wel weten hoe ze ergens een feestje van moeten maken:

InSalvation is een jonge worshipband die bestaat uit enthousiaste en talentvolle muzikanten van eigen bodem. Ze gaan helemaal voor hun muzikale passie die onlosmakelijk is verbonden met hun passie voor Jezus. Afgelopen januari kwam hun eerste cd Passionate Worship uit. Een plaat vol nummers die je zo meezingt in een heel goed muzikaal jasje. De nummers van deze plaat zul je zeker terug horen op Easter Live.

Christafari De eerste christelijke reggaeband van Amerika komt naar Easter Live. De leider van deze multiculturele, uit negen mensen bestaande groep is Mark Mohr. Hij is ook de oprichter van de groep die inmiddels 20 jaar bestaat. Ze hebben tot nu toe opgetreden in 50 landen en tijdens twee Olympische Spelen. Ze traden zelfs op voor de president van de Verenigde Staten. Ze brengen een boodschap zonder compromissen. Een boodschap van hoop en redding voor een verloren generatie.

Rend Collective Experiment Overgevlogen vanuit Ierland komen ze op hun eigen identieke manier tot een geweldig aanbiddingsfeestje. Een feestje waarin Jezus absoluut centraal staat. Fris, oprecht en creatief met teksten die verrassen vanwege de diepgaande eenvoud: Rend Collective Experiment!

Heb jij zin om Jezus' opstanding te vieren en te genieten van Gods liefde? Kom op Tweede Paasdag dan naar de LEG in Aalsmeerderbrug!

Bron en meer informatie: Events4christ

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid