Spring naar bijdragen

Rebecca St. James nieuw album in de maak


Aanbevolen berichten

[preview]Rebecca St. James bereidt zich voor op de release van haar nieuwe worshipalbum 'I will praise You' dat op 5 april 2011 uitkomt bij het label Reunion Records.[/preview] Het vorige album 'If I had one chance to tell you something' van Rebecca St. James dateert alweer uit 2005.

In de tussentijd heeft de zangeres overigens niet stil gezeten. Zo is zij druk geweest met het geven van concerten, het acteren in films en het schrijven van boeken. Het negende boek 'What is He thinking?' moet in september van dit jaar gaan verschijnen bij uitgeverij Hachette/Faithwords. Over het nieuwe album 'I will praise You' vertelt producer Mark A. Miller: "Het was een genoegen om tijdens het opnameproces met Rebecca St. James samen te werken. Zij is een ware professional en heeft een hart voor aanbidding. Deze songs reflecteren haar drijfveren en nog wel meer, haar verlangen is om de luisteraar dichterbij God te brengen."

Bron: Gospeltime

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid