Spring naar bijdragen

Feestelijke opname nieuwe Opwekkingsliederen


Aanbevolen berichten

Putten, februari 2011 - [preview]In het weekend van 18 t/m 20 maart vindt het jaarlijkse Zangfestijn plaats op de inmiddels vertrouwde locatie De Kroeze Danne in Delden.[/preview] Het feestelijke weekend is dé plek waar zanglustigen van alle leeftijden en uit vele denominaties elkaar ontmoeten rond het instuderen en inzingen van de allernieuwste Opwekkingsliederen.

In een ontspannen sfeer worden de liederen aangeleerd die vervolgens tijdens een aantal aanbiddingsconcerten worden opgenomen. De opname en productie van de nieuwe cd gebeurt onder leiding van Elisa Krijgsman. Andere aanbiddingsleiders tijdens dit weekend zijn Marcel en Lydia Zimmer en Talitha Nawijn.

Naast de cd-opname vinden er op zaterdagmiddag ook een drietal seminars plaats:

[*] Voorbereiden, arrangeren, bladmuziek en repeteren – door Bart Visser

[*] Vocal Masterclass – door Talitha Nawijn

[*] Het schrijven van goede liedteksten – door Harold ten Cate en Roeland Smith

Na de avondprogramma's is er ruim de tijd om gezellig met elkaar op te trekken en na te praten onder het genot van een hapje en drankje.

Ieder jaar weer bewijst een grote groep enthousiaste deelnemers dat Opwekkingsliederen hun plek in kerkelijk Nederland en Vlaanderen hebben gevonden. Niet alleen de liederen zelf, maar ook de ongedwongen sfeer tijdens het weekend spreekt velen aan: 'Als muziekgroep beleven we het Zangfestijn als een fantastisch weekendje weg. We leren de nieuwe liederen alvast, en in de seminars krijgen we goeie tips. En het met elkaar optrekken is als cement in ons muurtje!' Ook dit jaar ziet de organisatie uit naar een grote groep mensen die met veel plezier een bijdrage leveren aan het tot stand komen van de nieuwe cd.

Meer informatie met betrekking tot het Zangfestijn is beschikbaar op www.opwekking.nl. Deelnemers kunnen zich daar tevens online aanmelden. Ook is er een folder verkrijgbaar via Opwekking, Ruitenbeek 16, 3881 LW Putten. Telefoon (0341) 35 26 41.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid