Spring naar bijdragen

Gratis concert 'The Convocation' in Drachten


Aanbevolen berichten

De ‘donkere dagen voor kerst’ gaan muzikaal opgelicht worden! Big band ‘The Convocation’ geeft op 14 november een gratis concert in de Vrije Baptistengemeente Bethel in Drachten. Het zal een concert zijn met zanggroep Gospelflavor en zo een unieke kans om The Convocation te horen zoals op haar in maart verschenen debuut CD! Een kerst tour vindt later deze maand plaats.

Big band The Convocation is uniek in Nederland. Een samensmelting van big band, jazz en gospel tot een bruisend, nieuw geluid, gespeeld door bevlogen muzikanten. Het maakt een avond met deze formatie tot een ware belevenis. Het optreden op 14 november is een uitgelezen kans om de ervaring van CD live mee te maken. De avond begint om 19:30 uur en is gratis toegankelijk! Info vindt u op convocation.nl.

Daarnaast werkt The Convocation samen met The Choir Company mee aan de speciale kerstconcerten ‘Let Heaven And Nature Sing’.

‘Let Heaven and Nature Sing’ is een avondje uit waar de vonken vanaf vliegen en biedt u een spectaculaire cross-over tussen big band en gospel. Arrangementen van oude & nieuwe kerstliederen en (black) gospelsongs zijn speciaal voor dit project geschreven.

Hier vind je meer informatie over de kerstconcerten.

Bron: alphaonline.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid