Spring naar bijdragen

Spirit 24 in het teken van EOJD


Aanbevolen berichten

In het weekend van 5 en 6 juni staat Spirit 24 geheel in het teken van de EO Jongerendag. Het thema dit jaar is 'Freedom is here!'.

De meewerkende artiesten zijn: Hillsong United, Leeland, Hawk Nelson en Newworldson. Zij verzorgen een concert vanaf het hoofdpodium. Spreker is Tiemen Westerduin en de samenzang wordt geleid door Kees Kraayenoord. De presentatie van de dag is in handen van Manuel Venderbos.

Op het buitenterrein van de EO Jongerendag vindt om 16.00 uur een verkiezingsbattle plaats onder leiding van Tijs van den Brink en Klaas van Kruistum. Acht prominente politici geven acte de présence waaronder Femke Halsema en André Rouvoet.

De EO Jongerendag wordt van 12.00 tot 17.00 uur live uitgezonden op Nederland 2 en op Spirit 24. Het avondconcert, begint om 18.30 uur en is exclusief te zien via link en www.eojongerendag.nl. Daarnaast zendt Spirit 24 hoogtepunten uit van de laatste tien jaar van de EO Jongerendagen. Op zondagavond 6 juni tussen 20.00 en 23.45 uur wordt het weekend afgesloten met het jubileumconcert van Michael W. Smith.

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland. Het is een samenwerking van twaalf levensbeschouwelijke omroepen (KRO RKK, EO, IKON, Joodse Omroep, ZvK, NMO, NIO, OHM, BOS, Human en de NCRV).

Bron: spirit 24

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid