Spring naar bijdragen

Kees Kraayenoord tekent contract in Engeland


Aanbevolen berichten

[preview]Gospelzanger Kees Kraayenoord tekent binnenkort een contract bij het Engelse worshiplabel Kingsway Music. Dat maakte hij zaterdag bekend op het Festival 316.[/preview]

Kees Kraayenoord bracht sinds 2003 zeven albums en drie singles uit in Nederlandse label Ecovata, Onlangs verscheen het album 'Het is volbracht', met traditionele muziek in een nieuw jasje.

Kingsway music heeft wereldwijde bekendheid met artiesten al Matt Redmanm, Tim Hughes en Chris Tomlin. Het label geeft ook de muziek uit van de inmiddels gestopte band 'Delirious'. Verder brengt aanbiddingsleider Graham Kendrick zijn werk uit bij Kingsway Music.

In 2006 trad Kraayenoord als eerste Europese artiest op tijdens het uitreikingsgala van de Dove Awards, de belangrijkste christelijke muziekprijs in de Verenigde Staten.

In 2007 trad hij samen met toenmalig vicepremier André Rouvoet op ijdens de EO jongerendag. Het duo bracht een nummer van Tim Hughes te gehore.

bron: friesch dagblad

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid