Spring naar bijdragen

Paasconcert: Morgen zal het Pasen zijn


Aanbevolen berichten

Zaterdag 3 april geeft de Veenendaalse zanger Gerald Troost in samenwerking met schrijver en predikant André F. Troost, een paasconcert in Veenendaal.

De combinatie van bekende nummers als ‘100%’ , ‘Thuis’ en ‘O hoofd vol bloed en wonden’ van Gerald Troost en de hoopvolle boodschap: 'Morgen zal het Pasen zijn' van Andre F. Troost zullen de ingrediënten zijn van dit concert.

De afgelopen weken zijn beide heren gezamenlijk door het land getrokken met het thema ‘Tweemaal Troost’. Twee familieleden, oom en neef, die beiden iets hebben met muziek en songteksten, de een lid van de Protestantse Kerk in Nederland, de ander lid van een evangeliegemeente; de een predikant, de ander gospelzanger, beiden luisterend naar dezelfde achternaam: André F. Troost (1948) en Gerald Troost (1978) – zij schreven elkaar maandenlang brieven over uiteenlopende thema's. Al die thema's hebben iets te maken met het christelijk geloof. Wat blijkt? Ondanks allerlei verschillen van inzicht vinden de auteurs elkaar in hun liefde voor het evangelie. In het boekje Tweemaal Troost, zijn de brieven gebundeld.

Tijdens het Paasconcert zullen Gerald en André meer stil staan bij het lijden, sterven en de opstanding van Jezus Christus. André schreef hier al heel persoonlijk over in het prachtige boek ‘Morgen zal het Pasen zijn’. Overigens is André F. Troost geen onbekende in deze regio. Regelmatig gaat de predikant uit Heusden voor tijdens diensten in o.a. de Sionskerk in Veenendaal en de Cunerakerk in Rhenen.

Het paasconcert vindt plaats in de Shelter, Industrielaan 24 te Veenendaal, aanvang: 20.00 uur. Voor meer informatie en kaartreserveringen: www.geraldtroost.nl.

Bron: Christelijknieuws

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid