Spring naar bijdragen

Eerste kerkdienst via Facebook


Aanbevolen berichten

[preview]De zogenaamde internetkerk St. Pixels belegt dinsdag 10 mei de eerste interactieve kerkdienst via Facebook.[/preview]

Mensen over de wereld kunnen via de populaire netwerksite de dienst volgen en via een applicatie 'amen' roepen. Facebook is opgericht in 2004 en heeft inmiddels ruim 600 miljoen gebruikers.

"Als het Evangelie wil aansluiten bij de moderne samenleving moet het te vinden zijn op netwerksites", aldus Mark Howe. "Dit project is een poging om aansluiting te vinden bij dit culturele fenomeen, terwijl we trouw blijven aan de Boodschap".

De St. Pixels is in 2006 opgericht als project van de christelijke, satirische website Ship of Fools, vergelijkbaar met het Nederlandse Goedgelovig. St. Pixels belegt soms bijeenkomsten waar mensen elkaar offline kunnen ontmoeten.

Bron: St. Pixels

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid