Spring naar bijdragen

Nico Schipper nieuwe algemeen directeur van GrootNieuwsRadio


Aanbevolen berichten

[preview]GrootNieuwsRadio 1008 AM heeft een nieuwe algemeen directeur. Vanaf 1 mei a.s. zal de dagelijkse leiding van de radio in handen zijn van Nico Schipper.[/preview]

Hij is sinds 2006 wethouder in de gemeente Nunspeet. Daarnaast is hij betrokken bij de landelijke politiek als voorzitter van de BestuurdersVereniging van de ChristenUnie en gaf onlangs als voorzitter van de Commissie Schipper leiding aan de evaluatie van de Tweede Kamerverkiezingen.

De christelijke radiozender op de 1008 AM frequentie is de laatste maanden geleid door interim directeur Anne Westerduin. Zij is erg ingenomen met de keuze van het bestuur: "Met Nico Schipper krijgt GrootNieuwsRadio een man aan het roer die op basis van aantoonbare kennis en ervaring in christelijk Nederland in staat zal zijn om samenbindend te werk te gaan. Hij heeft de capaciteiten om de radio te leiden richting de toekomst waarbij hij een team achter zich heeft dat zich geroepen weet om radio te maken met een voluit christelijke boodschap".

GrootNieuwsRadio zendt 24 uur per dag, 7 dagen in de week, een christelijk geluid uit. Te ontvangen in heel Nederland en België via de middengolf 1008 AM en wereldwijd via internet Groot Nieuwsradio[/ur].

Bron en meer informatie: Groot Nieuwsradio[/ur].

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid