Spring naar bijdragen

GrootNieuwsRadio applicatie beschikbaar voor iPhone


Aanbevolen berichten

[preview]De iPhone gebruikers krijgen nu razendsnel toegang tot GrootNieuwsRadio 1008 AM door de nieuwe 'GrootNieuwsRadio-app'.[/preview]

Via de mobiele telefoon naar de christelijke radiozender luisteren is al langer mogelijk, maar voor iPhone gebruikers is dit met de ‘GrootNieuwsRadio-app’ nu nog makkelijker geworden. De app heet eenvoudig: ‘grootnieuwsradio’ en is gratis te downloaden. Prima Reclame, Business Clublid van GrootNieuwsRadio heeft deze applicatie ontwikkeld en geschonken aan de christelijke radiozender. Een applicatie is een klein computerprogramma dat direct kan worden gebruikt. Dit telecomsnufje is duur en was daarom nog niet te realiseren voor GrootNieuwsRadio.

Een korte instructie om GrootNieuwsRadio vast op de iPhone te krijgen: Zoek in de app-store op ‘GrootNieuwsRadio’. De applicatie is vervolgens gratis te downloaden. Met deze applicatie kunnen telefoongebruikers ook op de hoogte blijven van de laatste berichten uit de studio via de ingebouwde Twitter-feed. Tevens kan door middel van deze applicatie de Hyves pagina van GrootNieuwsRadio worden gezocht en op YouTube naar filmpjes van GrootNieuwsRadio worden gekeken.

Voor mensen die geen Iphone hebben is GrootNieuwsRadio ook te beluisteren via de mobiele telefoon met toegang tot internet namelijk door handmatig deze link in te voeren.

Bron: grootnieuwsradio.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid