Spring naar bijdragen

Nominaties Publieksprijs Christelijk Boek 2011 bekend


Aanbevolen berichten

De nominaties voor de Publieksprijs Christelijk Boek 2011 zijn bekend. Op basis van de verkoopcijfers over 2010 in de christelijke boekwinkels maken vier boeken, twee fictietitels en twee non-fictietitels, kans op de prijs. Op zaterdag 16 april aanstaande ontvangt de winnaar op de Nederland Zingt-dag in de Jaarbeurs te Utrecht een cheque van duizend euro en een fotokunstwerk. De Publieksprijs Christelijk Boek wordt georganiseerd door het Nederlands Dagblad, EO Visie en de Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB).

Vanwege het geringe aanbod dit jaar vier genomineerde boeken, in plaats van zes. Opnieuw is een boek van Joke Verweerd genomineerd, Stuifzand, uitgegeven bij Mozaïek. Daar verscheen ook de tweede genomineerde fictietitel, Het meisje dat verdween, van Els Florijn. Van uitgeverij Kok is het eerste genomineerde non-fictie boek: De vrucht van de Geest - Gods verborgen werk in ons, van Noor van Haaften. De tweede genomineerde non-fictietitel is: Is God terug? van A. van de Beek, uitgegeven bij Boekencentrum.

Tot en met 15 april kan gestemd worden met stemformulieren bij de christelijke boekhandel en op internet, via www.leesenluister.nl, link en www.eo.nl/visie. De Publieksprijs Christelijk Boek bestaat sinds 2005 en werd sindsdien vier maal gewonnen door een auteur van fictie (Joke Verweerd, Janne IJmker, Guurtje Leguijt en Lisette van de Heg) en twee maal door een auteur van non-fictie (Reinier Sonneveld en Mattheüs van der Steen).

Bron: www.Alphaonline.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid