Spring naar bijdragen

Bodar krijgt na 20 jaar talkshow terug


Aanbevolen berichten

Mediapriester Antoine Bodar (66) gaat opnieuw de talkshow Eeuwigh gaat voor Oogenblick presenteren. Dat is vanmiddag in Utrecht bekendgemaakt.

Begin jaren negentig had Bodar deze talkshow bij de KRO, die er na twee seizoenen een einde aan maakte. De presentator en het programma, die veel voor- en tegenreacties losmaakten, zouden te elitair zijn. Het ging in deze periode van polarisatie vooral om een verschil van visie op Kerk en geloof.

Het is tekenend dat anno 2011, twintig jaar later, presentator en programma een herstart kunnen maken. Deze keer in het kader van de RKK, de zendtijd van de Nederlandse bisschoppen, die door de KRO wordt verzorgd. Het programma zal vanaf december te zien zijn op Nederland 2. Nu 30 minuten in plaats van de oorspronkelijke 45. Met gasten uit de samenleving en de cultuur. Wie dat worden, kon Bodar nog niet zeggen.

Bron: Katholiek Nieuwsblad

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid