Spring naar bijdragen

Nederlands Bijbelgenootschap plaatst Herziene Statenvertalin


Aanbevolen berichten

Het Nederlands Bijbelgenootschap heeft de Herziene Statenvertaling als achtste Nederlandse Bijbelvertaling toegevoegd aan de website www.Biblija.net. Dit is het Bijbelgenootschap overeen gekomen met de Stichting Herziene Statenvertaling.

Op de site Biblija.net zijn de complete teksten te lezen van De Nieuwe Bijbelvertaling, Statenvertaling (Jongbloed-editie), NBG-vertaling 1951, Willibrordvertaling 1995, Groot Nieuws Bijbel, Statenvertaling 1637 en de Statenvertaling editie 1977. Het is mogelijk om in meerdere Bijbelvertalingen te zoeken en ze eenvoudig met elkaar te vergelijken.

Ook zijn er ondermeer Engelse, Franse, Duitse, Spaanse en Russische Bijbelvertalingen op de site te vinden.

Daarnaast hoopt het Nederlands Bijbelgenootschap de site binnenkort uit te breiden met Bijbelvertalingen in het Fries en Gronings.

De Nederlandse versie van Biblija.net is de best bezochte site van het Nederlands Bijbelgenootschap. Gemiddeld wordt de site zo’n 250.000 keer per maand bezocht.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid