Spring naar bijdragen

GrootNieuwsRadio opent seizoen met gebedsweek


Aanbevolen berichten

GrootNieuwsRadio 1008 AM opent haar nieuwe seizoen met een week van gebed. Van maandag 30 augustus tot vrijdag 3 september wordt 24 uur per dag gebeden voor het radiostation en haar medewerkers en luisteraars, maar ook voor de media in Nederland en daarmee verbandhoudende zaken.

Bijzonder is dat het christelijk radiostation luisteraars gaat oproepen in te tekenen via deze link voor een uur gebed per dag. De bidders worden dagelijks voorzien van gebedspunten via de e-mail.

"Hiermee willen we bij de start van het nieuwe radioseizoen heel duidelijk onze

afhankelijkheid van God de Vader aan Hem belijden", aldus GrootNieuwsRadio

programmadirecteur Evert ten Ham. "We merken hier als team ook dat we niet zonder het gebed kunnen om onze missie goed uit te kunnen voeren." Deelname aan de gebedsweek is vrij voor iedereen. Iedere bidder kan de gebedspunten meenemen in zijn persoonlijk gebed maar ook in zijn gebedsgroep. De programma's op het christelijk radiostation zullen die week voor een groot deel staan in het teken van gebed.

Aanmelden voor de gebedsweek kan via deze link . Op deze webpagina staat ook een overzicht van het aantal deelnemers per uur en per

provincie.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid