Spring naar bijdragen

Verschuivingen in programmering 3FM zorgen voor latere gospe


Aanbevolen berichten

Met de nieuwe programmering van 3FM, die eind september ingaat verhuizen 2 programma's van de Evangelische Omroep naar een later tijdstip. Daarmee wordt de gospelmuziek op radio 3FM verder in de marge gedrukt, aldus het Nederlands Dagblad.

Het gospelprogramma Xnoizz wordt vanaf zondag 12 september niet meer tussen elf uur 's avonds en een uur 's nachts uitgezonden, maar tussen een en twee uur 's nachts. Een ander zondagavondprogramma van de EO, Jouw WeekendFinale! (foto, bron Wikipedia), verhuist van acht uur naar tien uur. Volgens de omroep is vijftig procent van de muziek in dit programma afkomstig van christelijke bands en artiesten.

De EO is niet blij met dit besluit, geeft een woordvoerster toe. "Het is niet onze keuze, maar die van de netmanager." Zij verwacht niet dat er door de verschuiving meer gospelmuziek in Jouw WeekendFinale! gedraaid gaat worden. "Dat is een programma voor een brede doelgroep en die willen we blijven aanspreken."

Het verplaatsen van de EO-programma's maakt onderdeel uit van de veranderingen op de muziekzender, vanwege onder meer de komst van de nieuwe zender Powned.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid