Spring naar bijdragen

Opiniemagazine X[ist] in Christ gaat door


Aanbevolen berichten

ZWOLLE - Christelijk jongerenopinieblad X[ist] in Christ blijft in 2010 bestaan en zet sterk in op meer aandacht voor muziek.

Dat geeft Inspirit Media, de uitgeverij van onder meer X[ist] in Christ bekend gemaakt. "X[ist] in Christ heeft dankzij enkele acties eind vorig jaar meer abonnees gekregen", zegt een woordvoerder van Insprit Media. "Ook is christelijk muziekmagazine HebbeZ! overgenomen. Hiermee heeft X[ist] in Christ behalve een nieuwe achterban en ruimere mogelijkheden om de uitgave voort te zetten, ook een extra kwaliteit binnengehaald: meer kennis van en aandacht voor muziek."

In het komende nummer van X[ist] in Christ staat, naast het openingsverhaal over seksuele voorlichting , een interview met de christelijke band Seabird en een achtergrondverhaal over christelijke hiphoppers. In de nieuwe X[ist] in Christ is ook een agenda met veel muziekweetjes opgenomen. Andere bijdragen zijn onder meer een bijbelstudie over Hosea, een reportage over ‘een dagje in de trein', een gesprek met Eelke Dekens van TijdvoorActie en een opinie-artikel over verslavingen. Op 9 april aanstaande verschijnt dit nieuwe nummer van opiniemagazine X[ist] in Christ. Dit tijdschrift voor en door christelijke jongeren, dat sinds 1985 bestaat, zal dit jaar elke zes weken (met een zomerstop in augustus) verschijnen.

Inspirit Media is de uitgever van tijdschriften voor de christelijke doelgroep in Nederland. Bekende uitgaven zijn de Elisabethbode, CV Koers, Uitdaging, Aan de Hand, Leadership en X[ist] in Christ

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid