Spring naar bijdragen

Gouden Webfish Awards 2010


Aanbevolen berichten

[preview]De winnaars zijn bekend! De Gouden Webfish Awards 2010 zijn gewonnen door Luthersekerkhaarlem.nl en Domineeworden.nl.[/preview] In de categorieën Websites van plaatselijke kerken respectievelijk Overig christelijk kwamen zij als beste uit de bus.

Zoals in de juryrapporten in detail te lezen valt, slagen beide sites er goed in hun soms lastig bereikbare doelgroepen aan te spreken. Uit handen van juryleden Eric van den Berg en Wouter van der Toorn ontvingen de makers hun welverdiende trofeeën.

De volledige uitslag van de Webfish Awartds 2010 luidt als volgt:

Categorie websites van plaatselijke kerken:

1. Evangelisch-Lutherse Gemeente Haarlem-Beverwijk (luthersekerkhaarlem.nl)

2. Vrije Baptistengemeente Groningen (vbgroningen.nl)

3. Geloofsgemeenschap OLV Tenhemelopneming uit Joppe (rkkerkjoppe.nl)

Categorie overig christelijk:

1. Domineeworden.nl

2. Blikoponeindig.nl

3. Nationalesynode.nl

De Webfish Awards 2010 zijn op feestelijke wijze uitgereikt tijdens de beurs Kerk en Gemeente, die op 20 maart 2010 gehouden werd in de Jaarbeurs te Utrecht. De presentatie van de uitreiking was in handen van Yko van der Goot (NCRV Radio, Schepper & Co).

Tijdens de prijsuitreiking trad ook het gospelkoor The Witnesses uit Ermelo (foto) op. Daarnaast was er een live-versie van het IKON-televisieprogramma Het Vermoeden te zien. Presentatrice Annemiek Schrijver interviewde Fred Omvlee, initiatiefnemer van het social media project ‘Social Sunday’, en praatte met hem over zinzoekers en internet.

Sinds 25 februari kan er door de websitebezoekers niet meer gestemd worden op de deelnemende websites. De jury buigt zich momenteel over de vraag wie zich op 20 maart 2010 mag tooien met de titel ‘beste christelijke website van Nederland’ in de volgende twee categorieën:

1. Websites van plaatselijke kerken Deze categorie is bedoeld voor alle sites van plaatselijke kerkgemeenschappen: protestantse gemeenten, katholieke parochies, korpsen van het leger des heils, evangeliegemeenten etc.

2. Overig christelijk Deze categorie is bedoeld voor alle christelijke sites die niet in de bovenstaande categorie vallen. De term ‘christelijk’ wordt door de organisatie breed opgevat, toch moet de inhoud van de website duidelijk het christelijk gedachtegoed uitdragen. Een weblog van een christen die vervolgens niet over zijn/haar geloof schrijft, valt wat de organisatie betreft niet binnen deze beschrijving.

In beide categorieën zal een gouden, zilveren en bronzen Webfish worden toegekend aan de drie beste inzendingen.

In het oordeel van de jury zal de beoordeling van de sites door de bezoekers van link die de afgelopen weken heeft plaatsgehad, meewegen als ware het één jurystem.

Bron: www.webfishaward.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid