Spring naar bijdragen

Week van het Christelijke Boek is vandaag begonnen


Aanbevolen berichten

HARDERWIJK - De Week van het Christelijke Boek is vandaag begonnen. De jaarlijkse promotiecampagne voor christelijke boeken heeft dit jaar als thema ‘Van groen naar grijs - levensloop in christelijke boeken'.

Els de Jong, directeur BCB" De boekenweek begint net als de Week van het Christelijke Boek vandaag en wij proberen altijd de twee thema's bij elkaar aan te laten sluiten. Dus zijn we gaan brainstormen over jong-zijn en opgroeien. Daar kwam dit thema uit naar voren."

Net als ieder jaar krijg je bij aankoop van euro.png 11,50 aan boeken een actieboek cadeau. Dit jaar is dat ‘De tijd dat je zweeft,' geschreven door Cees Pols. Het verhaal speelt zich af in Uruzgan, een allesbehalve zweverige plek.

De lezer wordt geconfronteerd met de pijn van een vredesmissie. Een tocht buiten de poort van Kamp Holland loopt voor twee bevriende militairen uit op een drama. Genomen beslissingen tijdens deze vredesmissie verscheuren gezinnen en gewetens.

'De tijd dat je zweeft' is het 33e actieboek dat door BCB en haar voorganger CLK in samenwerking met uitgeverij Mozaïek wordt gepubliceerd.

De Week van het Christelijke Boek wordt gehouden van 10 t/m 20 maart.

Bron: Uitdaging.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid