Spring naar bijdragen

Bijbels Alfabeth


Aanbevolen berichten

Gerard van der Schee, voorganger bij Parousia-Almere, vindt het belangrijk en leuk om zondags in de dienst met kinderen kort stil te staan bij een aspect van de bijbel. Dat heet in zijn kerk het schatkistmoment.

Dromend over een creatieve vorm die ook een vervolg thuis zou kunnen hebben, kwam hij op de gedachte van een Alfabeth. Het eerste Alfabeth dat nu gereed is combineert een ABC van kernwoorden met een vrolijk lied, een leerzaam kwartet, open gespreksvragen en bijpassende Bijbelgedeelten.

Het Alfabeth kan zowel in de kerk als thuis als in vakantieclubs en op school worden gebruikt.

Gerard van der Schee gaf eerder 10 jaar lang opvoedingscursussen bij Koers voor ouders en was betrokken bij de organisatie van EA-opvoedingsdagen. Ook schreef hij twee opvoedingsboeken voor vaders: Alleen voor vaders (3e druk) en Meer voor vaders.

Op de website www.Bethalfa.nl staat het Alfabeth uitgelegd en is de muziek te horen. Een Alfabeth kost 8,95 euro (excl. verzendkosten). Bestellingen lopen via de webshop.

Ook andere kindermomenten, zoals voor tijdens de lijdenstijd en het WK-voetbal, zijn via BethAlfa beschikbaar.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid