Spring naar bijdragen

Leven.nu


Aanbevolen berichten

[preview]Het Paasnummer van het evangelisatieblad Leven.nu wordt goed ontvangen door kerken, groepen en commissies.[/preview] Er zijn ruim 100.000 ex. besteld. Geweldig dat het goede nieuws van God zo rond Pasen in vele huizen terecht komt!

De winter is nog steeds niet voorbij! Vannacht vroor het op verschillende plaatsen. Maar toch, voordat je het weet is het weer Pasen. Een feest vol kleur! Ook een feest van leven na de dood, want de Heer is opgestaan en God wil ook ons een nieuw leven geven. En Pasen is een moment om anderen te vertellen over het leven dat God geeft.

Daarom is er ook dit jaar weer een nieuwe editie van het evangelisatieblad leven.nu gemaakt. Een uitnodigend magazine over het goede nieuws. Het blad is geschikt om bijvoorbeeld huis aan huis te verspreiden, gericht uit te delen bij u in de buurt, bij evangelisatieacties, of na afloop van een kerkdienst of bijeenkomst.

Op de website link is het complete nummer te bekijken. Daar kunt u ook een bestelling plaatsen. Naast het magazine is er ook een boekenlegger, een ansichtkaart en een poster gemaakt in dezelfde stijl. De ansichtkaart is nu in herdruk.

Met deze materialen kunt u direct aan de slag in bijvoorbeeld uw kerk, zondagsschool, uw werkkring of vriendenclub of vereniging. Uitdelen, versturen, weggeven, ophangen, er zijn tal van mogelijkheden.

Bron: Christelijk nieuws

www.leven.nu

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid