Spring naar bijdragen

RKK en PKN brengen samen het paasverhaal


Aanbevolen berichten

'The Passion' is een unieke samenwerking van de omroepen EO en RKK en de Protestantse Kerk en de Rooms-Katholieke Kerk en het Nederlands Bijbelgenootschap. Het wordt een groot, muzikaal evenement dat het paasverhaal in een modern jasje tot leven wil brengen.

Het evenement vindt plaats op donderdag 21 april in Gouda en wordt live uitgezonden op Nederland 3 en internet.

Het evenement heeft een missionair doel: bijna 75 procent van de Nederlandse jongeren tussen de 12 en 28 jaar kent de betekenis van pasen niet. De omroepen en de kerken willen daar met deze show verandering in brengen.

Op dit moment wordt er nog gewerkt aan de exacte invulling van het evenement. Het Nederlands Dagblad weet al te melden dat verschillende Bekende Nederlanders aan het project meedoen en dat er bekende liederen worden gezongen.

Het evenement is gebaseerd op de Manchester Passion uit 2006. De BBC zond het paasverhaal toen live uit en bereikte daarmee miljoenen kijkers.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid