Spring naar bijdragen

Kwartaalblad voor gereformeerde homo


Aanbevolen berichten

[preview]De orthodox-christelijke homo-organisatie Refoanders komt met een eigen kwartaalblad. 'Niet getekend door het brede bekende homobeeld. Maar gewoon ons eigen gezicht'.[/preview] Het wil laten zien waar RefoAnders allemaal mee bezig is.

RefoAnders laat weten dat het 'hét kwartaalblad is voor jongeren met homogevoelens en hun ouders, hun familieleden en hun sociaal maatschappelijke omgeving'. Het eerste nummer – het nulnummer – bevat persoonlijke verhalen van mensen met homo gevoelens of van hun omgeving en een verslag van de studiedag 'waar zijn onze homo's?' (april 2010), georganiseerd door HGJB en RefoAnders.

RefoAnders probeert homoseksualiteit bespreekbaar te maken in orthodox-gereformeerde kringen. Daarbij neemt zij het standpunt in dat homoseksualiteit weliswaar een vorm van gebrokenheid is, maar dat ook homo’s een relatie met God zoeken.

Een exemplaar van het eerste nummer is gratis aan te vragen via de website van RefoAnders.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid