Spring naar bijdragen

Zending verzekerd


Aanbevolen berichten

"Zending verzekerd"

Welke financiële kosten komen er kijken bij een buitenlandse zendingsreis? Welke verzekeringen moet je voor zo'n reis afsluiten en wat zegt de Nederlandse wetgeving hier allemaal over? Een speciale publicatie van EZA Verzekeringen biedt antwoorden op deze vragen.

Het boekje 'Zending verzekerd' wil informatie bieden aan mensen die langer dan acht maanden naar het buitenland gaan voor zending. Het boekje biedt daarnaast ook informatie aan over wat er allemaal moet gebeuren bij de terugkeer naar Nederland.

Afhankelijk van de veranderingen in de wetgeving, wordt het boek in de toekomst steeds aangepast aan de actuele wet- en regelgeving.

EZA Verzekeringen is onderdeel van de Evangelische Zendingsalliantie en heeft al tientallen jaren ervaring op het gebied van het verzekeren van zendingswerkers.

De publicatie wordt op 6 maart gepresenteerd.

Bron: IKON.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid