Spring naar bijdragen

Domineesvrouw bevalt tijdens kerkdienst


Aanbevolen berichten

[preview]Het vierde kind en eerste zoon van predikant Jerrod en zijn vrouw Jennifer Wagner werd zondag na de dienst geboren in een ruimte waar hun kerk één keer per week bij elkaar komt.[/preview] De geboorte van Titus, negen dagen te vroeg, kwam voor zijn moeder als een verrassing. Ze dacht na de dienst genoeg tijd te hebben om nog naar het ziekenhuis te gaan. In plaats daarvan hielpen twee vrienden haar in een badkamer van een bibliotheek nabij de kerk met de bevalling.

"Ik denk dat ik maar vier keer heb moeten ‘duwen’. Het was een gemakkelijke bevalling," zegt Jennifer. Halverwege de dienst besefte ze dat ze te maken had met weeën. Ze probeerde haar stress te verlichten door in een nabijgelegen park te wandelen, maar toen ze naar de kerk terugkeerde realiseerde ze zich dat de baby op weg was. Predikant Jerrod stond na de dienst op het punt om met zijn auto naar het ziekenhuis te rijden, totdat een kerklid hem tegenhield en vertelde wat er was gebeurd. Toen Jerrod naar de ruimte waar de bevalling plaatsvond liep, was zijn zoon al geboren.

Na de bevalling maakten mensen veel grappen over de ongewone wijze waarop dat ging. "Ze hebben het wel eens erover dat mensen in de kerk opnieuw geboren kunnen worden, maar nooit in de kerk geboren worden," zei iemand. De pasgeboren Titus is na zijn oudere zussen Addison (8), Hannah (6) en Geneva (4) het vierde kind van Jerrod en Jennifer.

Bron: Christelijk Informatie Platvorm

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid