Spring naar bijdragen

Landelijke dag voor evangelisatie


Aanbevolen berichten

[preview]Op zaterdag 2 juli organiseert Stichting Go and Tell de Landelijke dag voor Evangelisatie in Zeewolde.[/preview]

Sprekers als Anne van der Bijl en David de Vos roepen op deze dag christelijk Nederland op om actief hun geloof te delen met anderen.

Na het succes van vorig jaar is ook dit jaar weer een speciale dag georganiseerd waarin je uitgedaagd en toegerust kunt worden op het gebied van evangelisatie. Evangeliseren kan op vele manieren. Er zullen dan ook meerdere organisaties aanwezig zijn die dit onderwerp op verschillende manieren zullen belichten. De dag is zowel voor mensen die een warm hart hebben voor evangelisatie als voor mensen die er juist moeite mee hebben.

“Evangelisatie heeft niet altijd de prioriteit die het zou moeten hebben, ondanks een wereld in nood. We moeten niet kortzichtig zijn, maar vertrouwen hebben in de kracht van het evangelieâ€, aldus David de Vos (oprichter van Go and Tell).

De Landelijke dag voor Evangelisatie vindt plaats op zaterdag 2 juli in Zeewolde. Het programma begint om 10:00 uur en eindigt om 17:00 uur. Naast inspirerende sprekers zal ook de band Limpid aanwezig zijn. Kerken, jeugdgroepen en elk individu die geïnspireerd wil worden op het gebied van evangelisatie: je bent van harte uitgenodigd. Kom en word aangewakkerd om het evangelie te delen!

Bron en meer informatie: Go and tell

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid