Spring naar bijdragen

Baptisten Seminarium houdt open lesdagen


Aanbevolen berichten

Het Baptisten Seminarium in Barneveld houdt op vrijdag 11 en vrijdag 18 maart van 16.00 tot 20.00 uur open lesdagen, om potentiële nieuwe studenten kennis te laten maken met de verschillende opleidingsvarianten theologie die daar worden aangeboden. Theologie studeren kan daar via verschillende routes, op hbo- en academisch niveau, in voltijd en deeltijd, en in samenwerking met diverse andere onderwijsinstellingen.

De academische leerroute biedt de mogelijkheid een universitaire studie theologie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam te combineren met de kerkelijke opleiding aan het Baptisten Seminarium. De hbo-leerroute in deeltijd wordt verzorgd in samenwerking met de ambtsopleiding van de Verenigde Pinkster- en Evangeliegemeenten Azusa aan de Christelijke Hogeschool Windesheim in Utrecht en Zwolle. En de hbo-Baptistenvariant biedt de mogelijkheid een hbo-studie elders deels te combineren en deels aan te vullen met de opleiding aan het Seminarium. Al deze opleidingen kunnen uiteindelijk leiden tot een algemene beroepbaarstelling binnen de Unie van Baptistengemeenten.

Meer informatie: baptisten.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid