Spring naar bijdragen

Evangelische Toerusting School vernieuwt website


Aanbevolen berichten

De Evangelische Toerusting School (ETS) heeft per 1 februari 2011 een nieuwe website gepubliceerd. Met deze nieuwe website probeert de school de informatie over haar 4-jarige Bijbelcursus op een toegankelijke wijze aan de bezoekers te presenteren.

De website is voorzien van een nieuwe vormgeving en heeft een andere structuur gekregen, waardoor informatie gemakkelijker te vinden is. Daarnaast is er ook veel aandacht besteed aan de informatievoorziening voor de op dit moment ruim 1100 cursisten en 60 docenten die aan de ETS verbonden zijn. Via een interactieve kaart van Nederland kunnen cursisten direct via de welkomstpagina toegang krijgen tot de actuele informatie van zijn/haar cursuslocatie. Nieuw is ook een cursistenportaal waar de cursisten PowerPoint bestanden en samenvattingen van de lesstof en andere informatie kunnen downloaden.

De Evangelische Toerusting School is een 4-jarige Bijbelcursus die mensen leert de Bijbel beter te begrijpen en te groeien in geloof. Om dit te bereiken staat het leren lezen van de Bijbel centraal. In de lessen wordt aandacht besteed aan de achtergronden, context, thema’s, moeilijke passages en de boodschap van elk Bijbelboek. De inhoud van de cursus is verdeeld over vier cursusjaren waarin alle Bijbelboeken aan bod komen. Elke maand wordt er zowel over het Oude als het Nieuwe Testament 2½ uur lesgegeven. In elke les wordt meestal één Bijbelboek behandeld, waarbij de cursisten persoonlijk betrokken worden bij de Bijbelse boodschap voor het leven van elke dag.

Bron: ETS-cursus

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid