Spring naar bijdragen

Weekend van gebed


Aanbevolen berichten

[preview]Christelijke leiders uit Duitsland, Engeland en Nederland roepen christenen op van 22 tot en met 25 april bij elkaar te komen op conferentiecentrum De Betteld om samen te bidden en in Gods aanwezigheid te zijn.[/preview] De ontmoeting heet ´Now is the Time´. Christenen uit twintig verschillende landen worden tijdens deze gebedsbijeenkomst verwacht.

David Hall, voorganger uit Engeland: ,,Dit zijn opwindende en buitengewone dagen. Onze God en Koning staat op het punt met grote kracht Europa binnen te trekken. Hierdoor ontstaat een grote opwekking. Laten we ons hiervoor klaar maken door in gebed te gaan.´´ Het doel van deze Europese gebedssamenkomst is christenen wakker te schudden en de Europese landen voor Gods troon te brengen.

Bijzonder aan deze gebedsbijeenkomst is dat niet alleen gebedsmensen worden opgeroepen, maar iedereen die voelt dat God hen roept te participeren in deze geweldige ommekeer van naties. De gebedsbijeenkomst ´Now is the Time´ begint op vrijdagavond en eindigt op maandagochtend. Op maandag sluiten deelnemers aan bij de Nationale Dag van Aanbidding die loopt van 10.00 tot 22.00 uur.

Het programma voor volwassenen en jeugd loopt samen. Voor kinderen zijn aparte bijeenkomsten die worden geleid door European House of Prayer (EHOP). Het hoofdprogramma bestaat uit aanbiddingsmomenten, verkondiging van het Woord en voorbede. Verder op zaterdag- en zondagmiddag verschillende workshops.

Dit is niet een conferentie maar een gebedsbijeenkomst. Mensen die zich door God willen laten gebruiken én van Hem willen te ontvangen zijn hierbij van harte uitgenodigd. Dit is een stap in de richting van de dagen van Zijn belofte. ´Nu is de tijd´ voor Europa en Israël. De winter is voorbij, de lente is in aantocht en de mensen van God moeten zich klaarmaken om de nieuwe wijn te drinken. Dus trek nieuwe kleding aan en ontvang de nieuwe zalving. Meer informatie over dit weekend kan worden gevonden op www.betteld.nl.

Bron: Oneway.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid