Spring naar bijdragen

CHE open dag 2011


Aanbevolen berichten

[preview]Wat ga ik studeren en waar ga ik studeren? Op zaterdag 12 februari 2011 zet de Christelijke Hogeschool Ede (CHE) haar deuren open voor iedereen die kennis wil maken met de tien opleidingen, de docenten en studenten.[/preview] Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 14.00 uur om sfeer te proeven en vragen te stellen.

Tijdens de Open Dag geven docenten en studenten een indruk van de opleidingen, de beroepen, de wijze van lesgeven en de praktijk. Daarnaast is er een informatiemarkt met meer informatie over studenthuisvesting, studentenverenigingen, studiefinanciering, cursusaanbod van CHE-Transfer etc. Ook kunnen belangstellenden een studiekeuzetest doen. Er wordt een doorlopend programma aangeboden.

De CHE staat bekend als een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit van het onderwijs. Studenten hebben de CHE onlangs voor de zevende maal gekozen als beste hogeschool van Nederland. Verder heeft de CHE een duidelijke christelijke basis. De Bijbel is voor ons norm en inspiratiebron. Dit stempelt het omgaan met elkaar en ook het karakter van het onderwijs. De CHE heeft een plezierige en gastvrije studentengemeenschap. Aan de hogeschool studeren in totaal 4.000 studenten.

Het bezoekadres van de school is: Oude Kerkweg 100 in Ede.

Mocht je deze Open Dag niet kunnen bezoeken, dan nodigen wij je uit voor de volgende Open Avond op dinsdag 15 maart (18.30-21.00 uur). Natuurlijk kun je voor vragen de CHE bereiken op het telefoonnummer 0318-696300.

Bron: Christelijk nieuws

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid