Spring naar bijdragen

Evangelische leider veroordeeld voor oplichting


Aanbevolen berichten

[preview]De evangelische predikant Rob Allart (op de foto links) en zijn zoon Robert-Jan zijn dinsdag veroordeeld tot een voorwaardelijke gevangenisstraf van zes maanden en een taakstraf van 192 uur (voor de vader) en 156 uur (voor de zoon). [/preview]Ook moeten zij schadevergoedingen betalen.

Dat meldt de nieuwssite van Uitdaging. Vader Allart was één van de stichters van de Beréa beweging, een vereniging van Pinkstergemeenten.

De twee mannen worden veroordeeld voor het oplichten van verschillende gemeenteleden. Zij zouden hen overhalen te investeren in een speciaal beleggingsfonds, Kingdom Financial Services. De Allarts zouden daarvoor geen vergunning hebben en zich niet houden aan de afspraken die zij maakten met de investeerders. Een deel van het geld uit dat fonds gebruikten zij voor privé-doeleinden. Het fonds zou ongeveer vijf miljoen euro bevatten.

Bron: IKON

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid