Spring naar bijdragen

C1000 Veenendaal weigert


Aanbevolen berichten

Een C1000 in Veenendaal doet niet mee aan een nieuwe verzamelactie: de Dungans. De supermarkt vindt de schijfjes met afbeeldingen van magische wezens occult en niet geschikt als speelgoed, meldt de Telegraaf.

Met de moderne flippo's kunnen kinderen spelletjes spelen tegen elkaar. Vooral de reclames stuitten christenen tegen de borst, omdat de suggestie wordt gewekt dat de kinderen bezeten zijn door kwade geesten.

Op internet worden consumenten op verschillende plekken opgeroepen de spaaractie voor de zogenoemde Dungans links te laten liggen. Vooral de tv-reclame wekt wrevel. "Kinderen veranderen in de Dungan-karakters, de demonen. Deze kwade geesten gaan vechten, door de kinderen heen. Het is walgelijk", stellen Jos en Regina van de christelijke website Rejoicenow.nl. "We moeten onze kinderen beschermen."

Het hoofdkantoor in Amersfoort beseft dat de nieuwe actie gevoelig ligt onder gelovigen, maar benadrukt dat het niet de bedoeling is om te shockeren.

Klanten van de C1000-supermarkt aan het Prins. W. Alexanderpark kunnen in plaats van Dungans nu punten sparen voor Clics. Daarmee kunnen kinderen hun eigen speelgoed bouwen.

Bron: kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid