Spring naar bijdragen

Vrouwen in Iran vrijgesproken


Aanbevolen berichten

De rechtbank in Iran heeft afgelopen weekend twee vrouwen vrijgesproken die gevangen zaten vanwege geloofsafval. De vrouwen waren van moslim christen geworden en probeerden ook te evangeliseren. Afgelopen weekend hebben ze Iran verlaten, dat meldt Elam Ministries, een organisatie die zich inzet voor vervolgde christenen in het land.

Maryam Rostampour (28) en Marzieh Amirizadeh (31) werden in maart vorig jaar aangehouden. In november werden zij voor de duur van hun proces vrijgelaten. Vorige week kregen ze bij hun vrijspraak te horen dat zij christelijke activiteiten in Iran verder

achterwege moesten laten, anders zouden de gevolgen ernstig zijn. Elam heeft het tweetal opgevangen in "een ander land"; hun verblijfplaats wordt om veiligheidsredenen niet bekendgemaakt.

Tijdens hun proces weigerden de twee vrouwen hun geloof in Jezus Christus af te zweren. Ze brachten de gevangenschap deels in eenzame opsluiting door en liepen verschillende ziekten op.

Bron: cip.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid