Spring naar bijdragen

Ark van Noach gevonden


Aanbevolen berichten

Een groep christelijke onderzoekers uit China en Turkije beweert de ark van Noach te hebben gevonden op de berg Ararat in het oosten van Turkije. Zij vonden daar een houten constructie die na koolstofdatering 4800 jaar oud blijkt te zijn.

Volgens bepaalde christelijke dateringen vond de Zondvloed 4800 jaar geleden plaats. De grote overstroming was een straf van God. Hij spaarde echter Noach en zijn familie, die hij een ark liet bouwen waarop genoeg ruimte was voor een paar van elk diersoort. Velen geloven dat de ark uiteindelijk strandde op de top van de berg Ararat.

De ontdekte houten constructie bestaat uit verschillende compartimenten; volgens de onderzoekers de kooien van alle dieren. De groep wetenschappers van de Noah's Ark Ministries International Research Team zocht de afgelopen twee jaar op de berg naar de ark. In oktober 2008 troffen zij op 4000 meter hoogte de houten constructie aan. Op dit moment hebben zij zeven compartimenten in de constructie verkend.

Bron: Kerknieuws.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
  • 2 years later...
Bij deze mogelijk wat bewijs..

http://www.youtube.com/watch?v=NHaOSUyM7-Y

http://www.noahsarkmovies.com/arkmovie/eng/

Wat zeggen we hiervan....?

Onzin, inlegkunde, wishfull thinking, oplichterij en voornamelijk; oud nieuws... dat zeg ik er van. Die filmpjes zijn meer dan 2 jaar oud en die Noahs Ark Movie zou in 2011 uitkomen en daar horen we ook niets meer van.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid