Spring naar bijdragen

Aanbevolen berichten

Ben je zelf homo en je ouders worstelen met je geaardheid? Of ken je ouders die dit doen? Geef hen onderstaand bericht door; misschien kunnen we iets voor hen betekenen!

Op DV 22 september, 19.30 uur, start praatgroep Caritas met de eerste avond van een nieuw seizoen. Ouders met een homoseksueel kind die worstelen met de combinatie geloof en homoseksualiteit zijn van harte welkom. Op deze eerste avond staat het thema “scheppingsorde†centraal. Een van de ouders heeft hier studie naar gedaan en zal hierover een inleiding houden; daarna is er ruimte voor gesprek met elkaar.

We beseffen dat de drempel soms hoog kan zijn voor nieuwe ouders, maar we willen hen vooral zeggen: je bent van harte welkom, hoe je ook denkt en hoe je ook worstelt. Onze afspraak onder elkaar is: er is respect voor iedereen, hoe je ook denkt over dit onderwerp.

Eerst even bellen, mag ook! link

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid