Spring naar bijdragen

Kan het ook anders? Economie enzo.


Aanbevolen berichten

Quote:

[...]Jammer. Maar een reactie die er aan zat te komen. Zodra je mensen met een religie tegenspreekt, raak je nogal eens een open zenuw.

Het was me er niet om te doen je in je religieuze gevoelens te kwesten, en om te voorkomen dat ik dat nogmaals doe, zal ik er verder over zwijgen.

Misschien heb je wel gelijk: een leefbare aarde nalaten voor onze kinds-kinderen is me heilig! candle-smiley.gif


Samengevoegd:

Quote:

[...] maar ik zie vooral Think die ondanks alles tenminste nog een poging waagt. En weet je? Mij geeft dat iets meer hoop.

Dank je worshippy.gif


Samengevoegd:

@Dr. Dre: Mag ik u de hand schudden met de bewuste kinderloosheid? Die had ik nog niet vernoemd, maar dat is ook mijn keus. Ik heb ook altijd alleen maar relaties gehad met vrouwen zonder kinderwens. Daar speelt wel een tweede motief mee, naast geen extra consument op aarde te willen zetten: te weinig geloof in een leefbare toekomst voor de kinderen. Als ik nadenk over de wereld waar mijn neefje (binnenkort neefjes) en nichtjes in groot worden, wordt ik erg nooo.gif).

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

@Dr. Dre: Mag ik u de hand schudden met de bewuste kinderloosheid? Die had ik nog niet vernoemd, maar dat is ook mijn keus. Ik heb ook altijd alleen maar relaties gehad met vrouwen zonder kinderwens. Daar speelt wel een tweede motief mee, naast geen extra consument op aarde te willen zetten: te weinig geloof in een leefbare toekomst voor de kinderen. Als ik nadenk over de wereld waar mijn neefje (binnenkort neefje
s
) en nichtjes in groot worden, wordt ik erg
nooo.gif
).

Het is Ds Dre inderdaad vernoemd naar de roemruchte Dr Dre.

Hoewel de toekomst er m.i. niet helemaal vlekkeloos uit ziet geloof ik wel dat er een nieuwe aarde komt. Ondanks dat ontslaat het mij niet van de verplichting zeer zorgvuldig met de oude om te gaan, aangezien de nieuwe daaruit voort komt.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid