Spring naar bijdragen

Zondag: Lustdag of Lastdag


Aanbevolen berichten

Quote:

Ja, maar ik bedoel (om jouw voorbeeld ook even te gebruiken) meer een stel wat non-stop 'bijzondere' dingen doet samen. Ook wel eens op de bank hangt, maar ook heel vaak dingen doen die een gewoon stel 'anders' zou noemen.

Dan kan een dagje thuis, in contemplatie, héél belangrijk zijn. smile.gif Stilstaan bij wat je doet, waarom je het doet, hoe je het gaat doen, en dat allemaal samen met O.L.Heer. Zoiets? smile.gif

Link naar bericht
Deel via andere websites

Quote:

[...]

Waarom direct bekrompen als iemand iets laat omdat hij of zij dat goed acht?

Want hoe leef je dan voor Hem? Toch door daden? Overigens ben ik met tanken meestal vooral bezig met : pasje, pincode, pompnummer, tank openmaken, slang erin, benzine erin, kijken naar de pomp hoeveel geld ik al kwijt ben, etc, Dan heb ik echt geen hand vrij om een bijbel vast te houden. Ik denk dat het juist goed is om tijd apart te zetten om over bijvoorbeeld een bijbeltekst na te denken.

Als reactie hierop het stukje, wat je 'vergeet' te quoten:

Quote:
Overigens wil ik uiteraard niemand tegen de schenen schoppen, maar dit is mijn visie op de sabbat, en diegene die de sabbat anders invullen, moeten dat vooral invullen, zoals zij denken dat goed is.

Maar het moge dus duidelijk zijn dat ik dus niet een sabbat heb, waarop ik allemaal dingen laat. De zondag is, net als de andere dagen, een dag waarop ik de Here met mijn hele hart wil dienen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid