Spring naar bijdragen

Re: Mini-FAQ "Evenementen"


Aanbevolen berichten

ALGEMEEN

In de categorie 'wat speelt er' kan worden gesproken over wat er speelt in de wereld. In 'muziek' kunnen allerlei zaken omtrent muziek worden besproken, evenementen kunnen worden aangekondigd in het gelijknamige subforum en in 'media, nieuws en maatschappij' kan van alles worden besproken wat hier van toepassing is.

Evenementen.

In dit forum kunnen allerhande evenementen worden aangekondigd. Let wel: Credible.nl is een christelijk forum dus evenementen zullen ook aan christelijke normen en waarden moeten voldoen. Deze staan beschreven in de algemene FAQ van credible.nl. Zie ook de kalender op de Frontpage: http://www.credible.nl/kalender Uiteraard gelden daarvoor dezelfde voorwaarden.

Wanneer je een meeting wilt organiseren in een topic op credible zien we daar graag van tevoren een mailtje met een vraag om toestemming voor. Je kan dit richten aan: forum@credible.nl Daar kun je ook terecht voor je andere vragen over Evenementen.

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid