Spring naar bijdragen

Re: Mini-FAQ "Muziek"


Aanbevolen berichten

ALGEMEEN

In de categorie 'wat speelt er' kan worden gesproken over wat er speelt in de wereld. In 'muziek' kunnen allerlei zaken omtrent muziek worden besproken, evenementen kunnen worden aangekondigd in het gelijknamige subforum en in 'media, nieuws en maatschappij' kan van alles worden besproken wat hier van toepassing is.

Muziek.

In 'muziek' kan worden besproken over van alles wat met muziek te maken heeft. Van welke muziek hou je? Waar kun je als christen wel en niet naar luisteren?

Let op: indien je een concert o.i.d. wilt aankondigen dan kan dit in evenementen.

Als je een topic wilt openen over een specifieke band of een nummer dan mag dit, mits dit topic wel discussiewaarde heeft.

"kijk, dit is een gave band!", zonder verdere uitleg heeft dus weinig zin een een dergelijk topic zal door de crew dan ook worden gesloten. Wil je toch even kwijt dat je een nummer geweldig vindt hebben we hiervoor een Youtube muziektopic. Losse bands kan je kwijt in het topic muzikale (her)ontdekkingen.

Bij vragen kun je de mods van Wat speelt er? bereiken via: forum@credible.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid