Spring naar bijdragen

Re: FAQ Bijbelstudie


Aanbevolen berichten

Wat houdt Bijbelstudie in?

In het subforum Bijbelstudie kun je gedeelten uit de bijbel bespreken en uitleg vragen aan je mede gebruikers. Voor het bespreken van leerstellingen verwijzen we je naar het subforum Theologie. We gaan op credible uit van de geldigheid van de Bijbel, mocht je daarvan wel iets ter discussie willen stellen, dan kun je daarvoor een topic openen in het subforum Geloof Algemeen. Let er hierbij op dat je kritische vragen mag stellen, die echter niet tot doel mogen hebben de bijbel als onwaar te bestempelen.

* Waar moet je op letten bij het subforum Bijbelstudie?

Een ieder is vrij om zijn of haar interpretatie omtrent de bijbel uiteen te zetten. Die kunnen afwijken van hetgeen je zelf altijd geleerd hebt: hou daar dus rekening mee en probeer een opbouwende discussie te voeren, waarbij respect voor het gedachtegoed van de ander gewaarborgd wordt.

Met nadruk wordt er hierbij op gewezen dat Credible een jongerenforum is: probeer dus zoveel mogelijk alledaags Nederlands te gebruiken en 'moeilijke' woorden te vermijden.

* Hoe kun je het team van Bijbelstudie bereiken?

Bijbelstudie valt onder het forum Geloof. Voor vragen over Bijbelstudie kan daarom gemaild worden naar het team van Geloof: Dingo en Henriëtte. Je kunt ze bereiken via forum@credible.nl

Link naar bericht
Deel via andere websites
Gast
Deze discussie is nu afgesloten voor verdere antwoorden.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid