Spring naar bijdragen

Miss Iris

Members
  • Aantal bijdragen

    49
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door Miss Iris

  1. Ik wil na mijn MBO juridisch medewerker HBO recht volgen in deeltijd. Dus werken / leren, om mijn opleiding te bekostigen omdat ik alles zelf betaal moet het wel betaalbaar blijven. Ik vind stage lopen ook veeeel leuker dan naar school gaan.

    @ Minimal : Dan is HBO deeltijd perfect voor je!

  2. Wat een interessante discussie!

    Ik wilde ''vroeger'' een wenkbrauwpiercings maar ik heb sinds een jaar nu een bril dus dat kan niet meer.

    Ik zit wel serieus te overwegen een traguspiercing te nemen, dit is gewoon een hele mooie piercing! Alleen schijnt het dat oordopjes niet zo lekker zitten dan, maar ik heb nog even :-).

  3. Hier rij ik wel eens in:

    75520934-78562a06f6dd7d236df0aaae2437318e.4b9fb7ed-full.jpg

    Mercedes Benz A170 1,7L 155PK automaat (van mijn opa)

    En deze:

    NC06HCX_262916353.jpg

    Nissan Micra 5-deurs (niet van de foto) 55pk 930 kilo, 1200 CC handgeschakeld. Voegt minder lekker in dan de Mercedes van mijn opa!

  4. Scouting is sport.

    Bomen omhakken (voor een hut te maken), zeilen (=sport), Hollandse leeuwen (=sport).

    @Iriacynthe: ik ben sportief! Vanochtend heb ik fanatiek op de crosstrainer gestaan, gefietst, gewichten geheft.. ik heb me uitgeleefd op de sportschool. Vanaf donderdag ga ik iedere week naar spinningles!

  5. Ik rij auto, ik heb sinds 3 maandjes mijn rijbewijs (bloed, zweet en tranen want ik heb er 5 keer over gedaan, maar ik HEB HEM!!!).

    Ik rij vooral in een zuinige stadsauto. Een Nissan Micra K12 (die bolle) met 55pk. Erg zuinig in de stad (40 in z'n 4) maar op de snelweg slurpt hij al aardig. Langere afstanden rij ik in de Volvo 440 van mijn schoonouders. Een diesel van 14 maar het rijdt toch wel het allerlekkerste.

    Ik ben tegen kilometerheffing. Noem het kwartje van Kok de kilometerheffing, en het komt op het zelfde neer. Per Liter betaal je een kwartje kilometerheffing. Schaf de wegenbelasting af, en dan kan ik mijn eigen autotje kopen.

  6. Ik heb een halfjaar lang iedere dag om half 6 (05.30 ja!) op moeten staan, om om 7 uur de trein te pakken naar mijn stagen, en om 19:00 weer thuis te zijn. Geen tijd voor jezelf.. Vroeg opstaan is verschrikkelijk! Nu ga ik weer naar school en kan ik iedere dag behalve maandag uitslapen. Nu iedere dag; want ik heb vakantie!

  7. Ik ga in de meivakantie een week naar Taize, en in de zomer ga ik met vrienden een week naar Renesse.

    Verder ga ik werken in de vakantie, dus alvast sparen voor mijn vakantie in 2011. Ik ben dan klaar met mijn opleiding, dus misschien ga ik wel naar New York!!!

  8. Dag allemaal!

    Volgens mij gaat dit een van de langste voorstel-posts ooit worden!!! Ik hou van kwekken en ik hou van schrijven dus ik kan hier wel mijn ei kwijt. Ik ben erg spontaan dat zullen jullie wel merken aan de uitroeptekens af en toe haha!

    Ik ben Iris, 19 jaar oud en ik woon in het midden des lands...!!!

    Ik ben op 2 juni 2007 bekeerd in Rotterdam door een vriendin van me en haar man.

    Ik heb me altijd al willen laten dopen en toen ik 5 jaar was wilde ik al trouwen in de kerk.

    Jezus heeft mij aangeraakt daar in Rotterdam. Ik heb altijd al een plekje gemist in mijn hart en de Heer kijkt naar me en heeft zulke goede dingen voor mij gedaan en prachtige plannen voor me!

    Toen ik 3 was kreeg ik een zusje ze is overleden toen ze maar 3 weken oud was maar ik weet dat ze daarboven het goed heeft. Ik mis mijn meissie! mijn vriendin wist wat voor pijn ik voelde dus ze vertelde dat ze haar moeder had verloren, en ze ging voor me bidden. Ik voelde een enorme kracht in me en ik ging huilen en praten en ik voelde de Hand van God me raken en me troosten.

    Toen ik dit thuis vertelde (ik ben opgevoed als atheïst) werd ik uitgelachen en bespot, dat wat in de Bijbel staat moet je niet geloven, Iris! Man man man wat heeft me dat toch een pijn gedaan!

    Ik had toen ik bekeerde een vriendje (nu zijn we '''gewoon'' vrienden) en met hem ben ik een aantal keer naar de kerk geweest, en daar voelde ik ook steeds weer de Hand van God! .. .Ook als ik met mijn huidige vriend naar de kerk ging, en het was zéker heftig als ik naar de evangelische kerk ging met mijn vriendin in Rotterdam.

    Ik ben vorig jaar naar Taizé geweest (hemel op aarde!) en dit viel ook niet in het goede keelgat bij de familie; ''Iris, je moet niet naar retrátre, is niet goed voor je etc.''.

    Nu maakt het me niks uit wat mijn familie over mij denkt. Ik kies voor de Heer en zijn weg wil ik volgen zo lang als ik mag leven!

    Ik heb al ruim 2 jaar lang een lieve vriend die zelf niet gelooft maar zijn ouders wel, ze steunen me fantastisch en ik heb een boel Christelijke vrienden die me door dik en dun helpen, en me ook hebben getroost in Taizé...

    In november is mijn moeder ziek geworden. Ze had een tumor van 10x10 cm in haar baarmoeder en ze dachten dat het kanker was (een kwaadaardig tumor zo groot, dan geven ze je alleen een chemo om je leven te verlengen).

    Ik heb gebeden en gebeden en oo wat voelde ik me rot. De dag dat ze werd geopereerd voelde ik me goed, ik had kort geslapen maar ik was vrolijk. In de middag volgde een belletje van mijn moeder; ''Het tumor is goedaardig''. Ik viel neer op mijn knieeën en ik bedankte Onze Heer, dat het goed was (mijn vader ken ik niet zo goed, toen ik 3 was is hij weggegaan en ik heb nauwelijks contact met hem).

    Ik sta nu op het punt om mij te laten dopen bij een kerk, ik ga hier wel een topic voor aanmaken, dat is wel zo handig! Goed, ik wil mij laten dopen maar ik weet niet of ik het bij de evangelische kerk wil doen van mijn vriendin die mij heeft bekeerd, of in de ''veilige'' kerk van mijn vriend en mijn vrienden.

    Goed, dat was het!

    God bless you all!

    Iris

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid