Spring naar bijdragen

Bizar-69

Members
  • Aantal bijdragen

    25
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Quote: Op zondag 26 juli 2009 15:25:41 schreef Olorin het volgende: [...] Als je je leven een beetje op orde hebt wel. Maaruh, aanvankelijk is dat hele eindtijd gebeuren ook een hoopvolle boodschap, dat klopt. Alleen die mensen die er een beetje angstig voor zijn geloven dat er eerst nog een grote christenvervolging voor de deur staat. Anderzijds gelooft men vaak in die groep dat ze voor die tijd opgenomen zullen worden, dus dan is die angst een beetje apart... Zonder de zonde geen eindtijd op deze aarde. Dus eigenlijk moeten de christenen de zondige mens dankbaar zi
  2. Quote: Op zondag 26 juli 2009 13:53:45 schreef MeaCulpa het volgende: [...] Ik denk dat het voor iedere Christen een hele uitdaging is om je leven zo te leven, dat je als het ware morgen al voor het gerecht van de Heer kan worden geslepen, zonder enige angst. Het menselijk (aardse)leven is erg verleidelijk... Toch wel jammer dat er ooit een einde aan zal komen? Hoezo? Zolang je maar (oprecht) in Jezus gelooft is er toch niets aan de hand?
  3. Ik dat christenen juist blij zijn met de eindtijd. Daar is toch al die jaren het wachten op? Toch bespeur ik hier een beetje angst.
  4. Bizar-69

    Gods leiding

    Quote: Op donderdag 23 juli 2009 21:33:29 schreef Barbapapa het volgende: [...]Christenen zijn meer dan overwinnaar in Jezus Christus. Elke tegenslag zal een christen kunnen overwinnen in Jezus Christus. Elke overwinning leidt tot grotere zegen in het leven van een christen. En waar kun je die grotere zege dan uit opmaken?
  5. Bizar-69

    Gods leiding

    Quote: Op donderdag 23 juli 2009 21:30:06 schreef Michiel het volgende: [...]Ook Christenen kennen tegenslagen.[...]Het kan iedereen overkomen, zolang het niet gebeurd mogen we daar dankbaar voor zijn. En als het wel gebeurd laat God dan kracht geven om ons lijden te dragen als Christus. God voorkomt het slechte niet, maar zou dan wel helpen om het slechte te overwinnen?
  6. Bizar-69

    Gods leiding

    Dus mensen die naar het woord van God leven kennen geen tegenslagen in hun leven? Slechte dingen overkomen ook goede mensen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid