Spring naar bijdragen

ArjanD

Members
  • Aantal bijdragen

    69
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Berichten geplaatst door ArjanD

  1. Psychiaters hebben een zeer beperkte geest. Het lijkt alsof hun zelfanalyse eenzelfde effect heeft op hun psyche als een tegenovergesteld geluid op een geluid afsturen, zodat er 'niets' overblijft behalve dan de speakers.

    geluid-annuleren.gif

    Bij psychiaters blijft er alleen de hersenen en kennis over, en vandaaruit bekijkt een psychiater de wereld en ontstaat de basis voor het vormen van complexe ideologiën ter ondervanging van het ontberen van creatief talent / inbeeldingsvermogen (kwaliteiten die juist voortkomen uit een vrije psyche die bij psychiaters is beperkt tot het nulpunt). Dit vormt waarschijnlijk de basis voor het idee dat het goed zou zijn om de hersenen van kinderen te boosten/verbeteren met medicijnen.

  2. ADHD is geen ziekte, maar psychiaters vertellen ouders dat het gaat om een neurobiologische hersenaandoening waarvoor medicijnen nodig zijn.

    Wie moet je dan geloven, als ouder/kind...

    Maar het nieuws item gaat idd. enkel over het oneigenlijk gebruik van ADHD medicatie.

    Maar buiten dit fenomeen, er is toch ook iets anders aan de hand waar we de ogen niet voor gesloten moeten houden: het feit dat wetenschappers bepleiten dat kinderen hersen verbeterende medicijnen gaan slikken in de nabije toekomst.

    Dit is reëel!

    link (telegraph link, brain boosting drugs)

    Overigens speelt dit probleem van oneigenlijk gebruik wereldwijd, in Australië is er ook enorm veel ophef over:

    Australische ouders geven kinderen wiet als kalmeringsmiddel in plaats van ADHD pillen

    Australische hoogleraar bepleit doping controle op scholen tegen ADHD medicatie misbruik

    Australische kinderen verkopen verslavende ADHD pillen door aan klasgenootjes

    Dit is dus niet alleen in Nederland in het nieuws.

  3. ... het onderwerp lijkt me duidelijk. Ik ontving naar aanleiding van eerdere berichten meerdere steunbetuigingen van leden van dit forum. Dus doe a.u.b. niet alsof je namens iedereen spreekt als je deze onderwerpen niet interessant vindt, maar reageer dan gewoon niet!

  4. Ik vond zojuist het volgende bericht:

    adhd-medicatie-misbruik-door-studenten.jpg

    http://www.nrc.nl/binnenland/article2384364.ece/Onderzoek_zeve n_procent_studenten_gebruikt_ritalin

    Wat vinden jullie hier nu van, dat steeds meer studenten en kinderen zware hersenmedicijnen gaan gebruiken voor een onmeetbare ziekte, voor het plezier of voor zogenaamd betere (korte termijn) prestaties op school?

    Mijn standpunt in deze is dat het super schadelijk is dat steeds meer kinderen zware hersenmedicijnen gaan gebruiken voor korte termijn baten in bijvoorbeeld schoolprestaties.

    Gebruik voor het plezier, wel, dat is misschien slecht voor de gezondheid, maar alcohol of wiet gebruik zou denk ik in dezelfde categorie vallen, ook al is Ritalin natuurlijk veel schadelijker, omdat het op de hersenen inwerkt als Cocaïne, wat niet voor niets een hard-drug is.

    Waar het mij dus eigenlijk om gaat in dit verhaal is dat scholieren het gaan gebruiken voor betere schoolprestaties. Want die korte termijn baten zijn echt maar betrekkelijk.

    Het probleem is dat er hoge psychiaters en evolutie geleerden roepen dat het de toekomst is, en dat het goed is dat kinderen dit zouden doen.

    Je ziet het telkens terug in het nieuws:

    The Telegraph: Children will be using brain-boosting drugs 'in a generation'

    http://www.telegraph.co.uk/health/2990591/Children-will-be-usi ng-brain-boosting-drugs-in-a-generation.html

    HLN: Geheugenpil bevordert prestaties

    http://www.hln.be/hln/nl/962/Gezondheid/article/detail/6 22545/2009/01/18/Geheugenpil-bevordert-prestaties.dhtml

    Er zijn heel veel 'artsen' (psychiaters) die kinderen/studenten aanmoedigen om deze middelen te gaan gebruiken.

    Deze mensen geloven dat er niet meer is dan het meetbare, en dat we met hersenmedicijnen de capaciteiten van de hersenen moeten gaan optimaliseren.

    Het is een schandalige en vernielzuchtige praktijk die enkel financiële belangen dient. Het komt voort uit de geest van mensen die in de afgelopen 50 jaar zijn beloond voor zwakheid, door niet beter te kunnen dan pillen.

    Zoals Albert Einstein al zei:

    Quote:

    "Het echte teken van intelligentie is niet kennis, maar verbeelding." ~ Albert Einstein

    En inbeeldingsvermogen en de wil om te leven (en de wil om de capaciteiten van je hersenen te benutten/te doen ontwikkelen) die vind je niet in een pil!

    Waarom denk je bijvoorbeeld dat doping verboden is in sport? Omdat het alleen maar korte termijn baten geeft en zeer schadelijke gevolgen kan hebben voor de ontwikkeling van de mens. En natuurlijk omdat het niet eerlijk is.

    Telkens weer wordt bewezen dat het de WIL is om de capaciteiten van de hersenen te benutten, die mensen tot een genie kunnen maken. En niet puur de capaciteiten van de hersenen die er zijn vanuit het niets (of althans, een toevallig chemisch procesje...).

    http://www.nationalgeographic.ca/features/Brilliant_Brai n.asp

    http://www.newscientist.com/article/dn12301-man-with-tin y-brain-shocks-doctors.html

    En daar zit het probleem. De mensen achter deze pillen geloven dat we een product zijn van een chemisch proces, en dat de capaciteiten van de hersenen bepalen wat we kunnen. Terwijl de hersenen zich juist ontwikkelen voor wat we met onze psyche WILLEN kunnen.

    Je kunt als leven zijnde niet meester worden over het leven, je kunt het alleen dienen. De evolutie in eigen hand nemen = het maken van een steen.

  5. Dat kun je beter aan de (eerlijke) experts vragen. Er bestaan behandelingen die én effectiever, én goedkoper én humaner zijn.

    link

    Voor depressie is cognitieve psychotherapie beter dan pillen. In het Verenigd Koninkrijk worden antidepressiva verboden en worden op dit moment meer dan 10.000 psychotherapeuten opgeleid ter vervanging van de psychiatrie. Dit kost de overheid 250 miljoen britse pond:

    link

    Dus er zijn wel goede, niet schadelijke en effectieve alternatieven, maar die worden dus verdrukt.

  6. Dat is jouw mening Joost, maar er zijn ook mensen die deze discussie wel waardevol vinden.

    Ik krijg e-mails van gebruikers van Credible waarin ze aangeven dat ze het goed vinden wat ik bespreekbaar probeer te maken, en dat ze het jammer vinden dat ik door sommigen van jullie zo wordt aangevallen.

    Dat je het op niburu probeert af te schuiven toont hoe hardnekkig je vast zit in een waan. In de psychiatrie noemen ze dat "vastgeroest denken in de psychiatrische cultuur"

  7. Laat dit een waarschuwing zijn, ik doe dit niet voor mijzelf of omdat ik een ideologie heb/tegen medicijnen ben. Psychiatrie doet meer kwaad dan goed. Ik ben wat dat betreft een expert in de materie. Ik heb 100+ betrouwbare bronnen die allemaal aantonen dat de psychiatrie meer kwaad dan goed doet, voor je gezondheid, voor de samenleving en voor de mensheid in zijn geheel. Ik heb contact met hoogleraren en beheer een weblog over de psychiatrie.

    Psychiatrie behoort tot een van de meest kwade dingen op aarde. Het is corrupt vanuit de kern.

    Het volgende nieuwsbericht toont het maar weer eens aan, want jullie denken misschien \"dit is pas ontdekt\" maar mijn bronnen bewijzen dat psychiaters dit al voor meer dan 10 jaar weten, en toch blijft het gebruik explosief stijgen:

    NRC: Medicijngebruik kinderen stijgt fors

    Antidepressiva verdubbelen risico op zelfmoord bij jongeren

    AMSTERDAM - Mensen die antidepressiva slikken en jonger zijn dan 25 jaar, hebben twee keer zoveel kans om zelfmoordgedachten te krijgen als mensen die placebo's slikken.

    Daarmee hebben jongeren evenveel kans op zelfmoord als tieners en kinderen.

    Dat concluderen Amerikaanse wetenschappers die hun onderzoek deze week publiceerden in het medische vakblad British Medical Journal. De onderzoekers analyseerden 372 studies waarbij twaalf verschillende antidepressiva werden getest.

    Bron: NU.nl/Wetenschap


    Samengevoegd:

    Prof. dr. Flip Treffers: “NVvP pleegt fraude, ik voel mij door mijn collega’s belazerdâ€

    De ontdekking dat de nieuwste antidepressiva – ssri’s – bij kinderen niet werken en zelfs levensgevaarlijk kunnen zijn, heeft kinder- en jeugdpsychiater Flip Treffers persoonlijk diep getroffen.

    Quote:
    'Je schrijft naar eer en geweten een behandeling voor waarvan je denkt dat die werkzaam en veilig is en achteraf merk je dat je doelbewust misleid bent. Dat is zeer onaangenaam.'

    Eerlijke psychiaters worden verdrukt. Dit is geen complot theorie, dit is de realiteit.

  8. Quote:

    Is dit jouw mening ArjenD of heb je dit verhaal gewoon geknipt en geplakt van

    Het is wel zo netjes om dat erbij te zetten, want óók teksten die je niet in de quote zet, heb je gekopieerd. En door het gebruik van quotes doe je het voorkomen of de ongequote stukjes wel je eigen werk zijn. Ik weet niet of dat bewust is, maar ik breng het maar even onder de aandacht.

    Zielenknijper.nl is mijn eigen website, dus het is geen plagiaat knipoog_dicht.gif

    Ik probeer zo min mogelijk naar mijn eigen website te linken, omdat het anders gezien kan worden als spam.

    Het gaat uiteindelijk om de informatie die ik hier wilde bediscussiëren.


    Samengevoegd:

    Ik heb niets met Scientology van doen. En al zou het zo zijn, ik zou het belachelijk vinden als jullie als gelovigen die groep mensen discrimineren om hun geloof.


    Samengevoegd:

    Quote:

    Ik ben zelf juist heel blij met die campagne van GGz Nederland. Ze proberen daarmee het taboe op psychiatrische problematiek te doorbreken en dat geeft ons als cliëntenbeweging een steuntje in de rug als wij bij gemeenten bv. aandacht vragen voor de belangen van cliënten. Ik snap niet waar ArjanD zich druk om maakt. 60.000 euro om een verborgen groep in de aandacht te brengen helpt misschien het onzalige idee van 119 miljoen bezuinigen op zorg voor toch al kwetsbare mensen af te wenden of te verminderen. Ik zeg niet dat alle zorg van de GGz zaligmakend is en binnen de GGz worden ook fouten gemaakt, maar over de hetze die ArjanD hier steeds voert haal ik mijn schouders op: waar komt dat toch vandaan, dat venijn?

    Het is onzinnig dat je juist op een moment dat er bezuinigd wordt en gaat korten op de kosten voor personeel, veel geld gaat investeren in reclame om meer patiënten te werven...

    Dat slaat eigenlijk helemaal nergens op.

    Daarbij doet psychiatrische behandeling meer kwaad dan goed en maakt het veel mensen chronisch ziek.

    Dat klinkt voor veel mensen natuurlijk belachelijk, maar het is dus de realiteit.

    Antipsychotica (ook de atypische) veroorzaakt een atrofie van de hersenschors en een vergroting van de basale ganglia. Antipsychotica blokkeert dopamine D² receptoren in de hersenen en in een reactie daarop maken de hersenen de receptoren gevoeliger zodat iemand biologisch meer gevoelig wordt voor een psychose. Antipsychotica maakt patiënten op die manier chronisch ziek, en wanneer ze proberen om te stoppen met het gebruiken van het medicijn - en in het bijzonder wanneer ze abrubt stoppen - dan krijgen ze een zeer heftige psychose die maanden kan aanhouden, gedurende de tijd dat de hersenen zich moeten herstellen.

    Dit verklaart waarom het zo vaak fout gaat wanneer patiënten hun medicatie vergeten in te nemen. Dat komt door de veranderingen in de hersenen die veroorzaakt zijn door de medicijnen.

    Patiënten hebben meer kans om te herstellen van een ernstige psychose zonder enige behandeling, terwijl ze wetenschappelijk gezien met eerlijke behandeling (bijvoorbeeld Soteria psychotherapie) 90% kans op herstel hebben.

    schizofrenie-resultaten.jpg

    link

    Ik denk dat als de focus zou liggen op het verder ontwikkelen van die eerlijke behandelingen en het behandelsysteem verder verbeterd wordt, dat dan in principe elke patiënt goed kan herstellen. Die kan dan gewoon weer werken, kan medemensen liefhebben/respecteren en heeft geen uitkering of PGB nodig.

    Maar buiten dat.

    GGZ Nederland maakt reclame voor de GGZ terwijl ze minder geld hebben om de huidige patiënten te behandelen. Ze veroorzaken een escalerend probleem, buiten de vraag of ze ook nog eens meer kwaad dan goed doen met de behandelingen.

    Want zeg nu zelf: 1+ miljoen mensen in Nederland gebruiken dagelijks antidepressiva, en het aantal gebruikers blijft stijgen. Dat is toch niet bepaald een teken dat hun behandeling effectief is, of wel?


    Samengevoegd:

    De wetenschap is er overigens erg duidelijk over, antidepressiva is 0% effectiever dan een placebo maar verdubbelt de kans op zelfmoord:

    link

    link

    link

    Psychiatrie is een valse wetenschap.

  9. 1-op-de-4.jpg

    GGZ Nederland spendeerde op Prinsjesdag 60.000 euro voor een paginagrote advertentie in de Volkskrant, ter promotie van de geestelijke gezondheidszorg.

    Schaamteloos. Onfatsoenlijk. En onderwijl zeuren om de 120 milj. euro korting door Minister Klink die door GGZ Nederland zal worden verhaald op de kwaliteit zorg voor chronisch ziek (gemaakte) patiënten.

    Quote:
    In totaal gaat het om een korting van 119 miljoen euro vanaf 2010. Volgens GGZ Nederland zal dit tot stijgende wachtlijsten leiden omdat er moet worden gekort op de personeelskosten.

    Maar ondertussen hebben ze nog wel 60.000 euro aan belastinggeld beschikbaar voor een paginagrote advertentie in de Volkskrant op Prinsjesdag om meer mensen de psychiatrie in te praten. En ze hebben blijkbaar eveneens nog veel meer belastinggeld beschikbaar voor een nationale propaganda campage onder de naam 1opde4.nl.

    Quote:
    "De vraag [naar psychiatrische zorg] is gestegen en daarom wordt er meer uitgegeven aan zorg. Maar dat is toch niet onze fout? Wij vinden bovendien dat de minister er helemaal niets mee te maken heeft. Dit is iets tussen ons, de zorgautoriteit en de zorgverzekeraars", zegt voorzitter Marleen Barth van GGZ Nederland. "Wij volgen de aangekondigde maatregel van de minister kritisch. Het heeft namelijk geen effect op zijn eigen begroting", bevestigt een woordvoerder van de Nederlandse Zorgautoriteit.

    ...

    "Het is nog helemaal niet mogelijk om de overschrijding te kunnen becijferen. De instellingen zijn momenteel nog bezig de rekeningen op te maken", aldus een verontwaardigde Barth. "Bovendien, mensen krijgen alleen bij ons hulp als ze zijn doorverwezen door een huisarts bijvoorbeeld. Het is niet zo dat we die vraag zelf creëren."

    Aldus GGZ Nederland in een rechtszaak tegen Minister Ab Klink van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

    Bron: Psychiaters woedend op minister Klink om budgettaire maatregel beroep psychiater

    Echt belachelijk, propaganda = vraag creëren. GGZ Nederland zorgt voor een escalerend probleem juist op het moment dat er bezuinigd wordt icon_hypno.gif Als mensen problemen hebben dan komen ze zelf wel, je hoeft ze toch niet te gaan werven via propaganda campagnes?

  10. De Nederlandse organisatie tegen kindermishandeling No Kidding, die recent nog een TV campagne heeft gevoerd die toen is geschrapt omdat het te heftig was (

    ), gaat psychiaters aanklagen omdat ze kinderen massaal aan de harddrugs helpen.

    no-kidding-logo.jpg

    link

    Psychiaters schrijven de kinderen zware hersenmedicatie voor zonder dat er ook maar enig bewijs is voor een hersenziekte om te behandelen. Het is een grote zwendel.

    Drugs gebruiken voor het plezier is wel even iets anders dan het door je ouders toegediend krijgen als je nog klein bent, omdat ze je lastig of te druk vinden.

    De kinderen moeten beschermd worden, want zelf kunnen ze dat niet. Ik hoop dat er hier mensen zijn die deze organisatie willen steunen, in het belang van ons allemaal.

    Voor 3 euro per maand ben je al donateur en help je mee om kinderen in Nederland te beschermen tegen mishandeling met bijvoorbeeld ADHD medicijnen.

    link


    Samengevoegd:

    pillenmaffia-kijk-farma.jpg

    link

    Het is gewoon maffia die achter die pillen zit.

  11. prof-dr-rene-kahn.jpeg

    In de volgende Pauw & Witteman reportage van 16 januari 2008 probeert hoogleraar psychiatrie René Kahn de negatieve vooroordelen over psychiatrische behandelingen zoals bijvoorbeeld elektro-shocks (ect) weg te nemen.

    De psychiater zegt letterlijk dat psychiatrische stoornissen een ziekte in de hersenen zijn die net zo te behandelen zijn als een gebroken been of een maagziekte, en waarvoor je naar een ‘dokter’ moet.

    Maar dat zijn leugens want er is geen enkel bewijs voor een ziekte in de hersenen, voor geen enkele psychiatrische diagnose.

    Quote:

    We hebben tot op de dag van vandaag nog geen enkel bewijs voor ofwel de oorzaak of de fysiologie voor geen van elke psychiatrische diagnose.

    Elk geval waarin een “hersenstoornis†gevonden zou zijn, bleek vals te zijn. Geen enkele claim voor genen die bepaalde psychiatrische condities zouden veroorzaken heeft de tands des tijd doorstaan. Ondanks de populaire valselijke propaganda.

    Prof. Dr. Joseph Glenmullen, M.D.

    Psychiater René Kahn is in deze reportage dus met een stalen gezicht aan het liegen. Maar waarom in hemelsnaam doet hij dat?

    Bekijk de Pauw & Witteman uitzending: link

    Sommige wetenschappers met wie ik spreek zeggen dat psychiaters het waarschijnlijk om het geld doen. Maar kan dat daadwerkelijk verklaren waarom deze psychiater letterlijk leugens verspreidt onder het publiek? Leugens die veel leed zullen veroorzaken bij mensen en die de toekomst van de mensheid in gevaar kunnen brengen?

    Ik ben nu al 3 jaar intensief met dit onderwerp bezig, en nog steeds kan ik niet begrijpen waarom psychiaters dit soort dingen doen.

    Waarom lieg je het publiek voor over hersenziektes waar geen enkel bewijs voor is? Waarom bepleit je behandelingen die wetenschappelijk gezien meer kwaad dan goed doen?

    Quote:
    Vanuit de zaal kwam dan ook de oproep aan psychiaters om nu eens lef te tonen en eindelijk op te houden met patiënten als schizofreen te diagnosticeren. Discussievoorzitter en psychiater Jim van Os greep die kans aan om zijn stelling te poneren dat het wetenschappelijk gezien volstrekte onzin is om schizofrenie als een hersenziekte te beschouwen. ‘Wat wij schizofrenie noemen, is alles behalve een duidelijk afgebakende ziekte.’

    Waarom wil je ervoor zorgen dat

    ? Waarom wil je zo graag dat steeds meer ‘lastige’ kinderen ADHD medicijnen gaan gebruiken? Waarom wil je zo graag dat mensen schizofrenie als een hersenziekte zien en probeer je dat met leugens te bereiken, terwijl de wetenschap aantoont dat er geen bewijs is voor een hersenziekte? En terwijl dezelfde wetenschap aantoont dat de psychiatrische behandeling de kans op herstel drastisch vermindert, het leven van de patiënt gemiddeld met 30 jaar verkort en de kwaliteit van leven globaal bezien ernstig verslechtert? Terwijl er ook humane behandelingen zijn waarmee patiënten zelfs de kans hebben om volledig te herstellen, zonder dure medicijnen, met minder kans op terugval, en tegen lagere kosten?

    Waarom doe je dat als psychiater? Wat gaat er in deze mensen om dat ze zonder schaamte dergelijke misdaden kunnen begaan? Wat is hun motivatie?

    Mensen beter maken, of de maatschappij ten dienste zijn, dat lijkt het niet te kunnen zijn. Ze richten ongelooflijk veel schade aan, en maken mensen zwak. Ze veroorzaken crimineel gedrag met antidepressiva en met ADHD medicatie. En ze remmen de groei of veroorzaken onvruchtbaarheid.

    En dan te bedenken dat veel van die middelen wetenschappelijk gezien niet beter werken tegen de symptomen dan een placebo. (een actieve placebo is bijvoorbeeld 100% zo effectief als antidepressiva), en terwijl er behandelingen bestaan (psychotherapie) die effectiever zijn zonder al die absurde en nare bijwerkingen.

    Het is toch totaal ondenkbaar dat ‘artsen’ dit doen? En dan te bedenken dat ze ook mensen

    . Onschuldige mensen, die niets misdaan hebben en die soms geen moment agressief zijn geweest en die ook geen bewezen gevaar hoeven te vormen. Dat doen die ‘artsen’ dus ook al…

    Liegen, bedriegen, martelen, maatschappelijke schade en problemen veroorzaken of verergeren (en controleren), ziekte epidemieën aanwakkeren, enz. enz. En alternatieven die niet schadelijk zijn, die effectiever zijn en die vaak aanzienlijk minder geld kosten, verdrukken en negeren.

    Wat in hemelsnaam is het dat deze mensen drijft?

    Bron: Pauw & Witteman (VARA)

    Wat is jullie idee hierover? Waarom denk je dat psychiaters mensen met een stalen gezicht voorliegen?

    Een hoogleraar vertelde me onlangs dat het mogelijk door een 'wetenschappelijke dogma' komt, een complexe samenhang van hypotheses, ideeën en (voor waar aangenomen) leugens.

    Weer andere wetenschappers zeggen me dat ze denken dat psychiaters het wel degelijk bewust doen, voor geld.

    Maar ondanks deze opvattingen van gerenommeerde mensen/experts kan ik mij nog steeds niet in psychiaters verplaatsen. Gezien de feiten doen ze het toch wel degelijk bewust, wetenschappelijke dogma of niet. Maar bewijs voor een of andere 'ideologie' heb ik nog steeds niet kunnen vinden.

    Wat denken jullie dat de reden ervan is dat psychiaters zo veel verschrikkelijke dingen doen, en met een stalen gezicht het publiek bedriegen en misleiden?


    Samengevoegd:

    Het is wel grappig dat Nina Brink op een gegeven moment in de discussie reageert "maar dit alles is in zijn geheel niet wetenschappelijk onderlegd" en dat de psychiater dan antwoordt met "maar het stond in grote medische journals zoals The Lancet". Maar die journals hebben ze in hun zak:

    link

    En het neemt niet weg dat Nina Brink nog steeds gelijk heeft in de context van de discussie.

  12. 'nut voor de maatschappij', je kunt dat nooit voor een ander overzien of iemand 'nuttig' is.

    vertrouw er nu maar op dat het feit dat je er bent betekent dat het nuttig is, ook wanneer je sterft door een ernstige ziekte of wat dan ook. het leven is een gevecht, en we leven om te winnen: voor voortbestaan.

    Omdat het leven in essentie een vorm van intelligentie is dat streeft naar iets dat er niet reeds is (voortbestaan), kan het geen product zijn van een complex chemisch proces van de bouwstenen.

    Hieruit kun je o.a. afleiden dat je onmogelijk voor een ander kan overzien welk nut hij of zij heeft voor de 'maatschappij'.

    Neem als voorbeeld nu eens Albert Einstein, die pas op zijn 7e jaar kon lezen, en door zijn leraar werd omschreven als mentaal traag en niet sociaal en uiteindelijk van school getrapt werd en later geweigerd werd aan de Universiteit.

    NIEMAND had verwacht dat hij 'waardevol' zou zijn voor de maatschappij. Maar goed, je weet inmiddels hoe belangrijk hij is geweest.

    Je kunt als leven zijnde niet meester worden over het leven. Ja, een werkloze of druk of onhandelbaar kind (ADHD) lijkt misschien weinig 'bij te dragen' aan de maatschappij, of juist tot last te zijn (vanuit psychiatrische visie), maar je kunt onmogelijk overzien wat de potentiële waarde van iemand is voor ons allemaal.

    Niet dat je een werkloze niet een schop onder de kont moet geven om weer te gaan werken, of dat je een onhandelbaar kind niet aan moet pakken met opvoeding. Maar ze aborteren (doden), of volspuiten met zeer schadelijke medicatie om ze te forceren naar een ideaalbeeld van een ander, dat zijn echt foute praktijken die ongelooflijk grote schade kunnen veroorzaken. (bijvoorbeeld mensen als Albert Einstein beletten om te kunnen bestaan)

    En nee, ik ben niet werkloos. Ik werk als zelfstandige.

  13. Quote:

    De uitzondering bevestigt de regel?


    Samengevoegd:

    [...]Narcistische/megalomane persoonlijkheid, veroorzaakt door negatief zelfbeeld.

    het zijn geen incidenten of uitzonderingen Caesarion.

    Dit is structureel, luister maar eens naar VVD kamerlid Van Miltenburg:

    Dit is geen geld probleem of personeelstekort, dit is de 'psychiatrische cultuur':

    Kakkerlakken en muizen over de vloer, poep van vorige patiënten nog aan de muur als je wordt opgesloten.

    Moeten poepen in een kartonnen hoedje, anno 2009 in Nederland.

    En dan mensen meer dan een jaar daar opsluiten, als 'arts'.

    Dit zijn structurele problemen, dit is iets van de psychiatrie dat je er niet los van kunt maken. Dit komt uit die mensen, uit hun denken en 'wil'.

    Dit is niet een 'ongelukje'. Psychiaters creëeren een onmogelijke situatie om zich heen waarin het onmogelijk lijkt om patiënten te helpen.

    Maar de agressie en 'crisis' situatie veroorzaken ze vaak zelf. Als je die mensen zou kennen dan zou je weten dat veel van die mensen gewoon mee te praten is, indien je ze op een 'respectvolle' manier zou benaderen ipv. dreigen met onder dwang inspuiten van zwaar gifitige middelen en isoleercel als 'arts'.

    Vergeet niet die mensen hebben vaak niets misdaan en vormen geen bewezen gevaar. Het gevaar is vaak de wetenschappelijk dubieuze diagnose door een psychiater, terwijl hij als vijand tegenover de patiënt staat en waardoor contact met iemand eigenlijk onmogelijk is.

    En na een paar weken of maandje isoleercel kun je echt niet meer zien dat iemand eigenlijk best ok was voordat hij werd opgesloten, geloof me.

    Psychiaters zijn zo intens kwade en zieke geesten eigenlijk. Wat ze doen is eigenlijk altijd op een of andere manier schadelijk voor mensen, of voor de maatschappij. En zelf geloven ze dan dat het 'noodzakelijk kwaad' is, dat lijken ze na te streven.

    Maar als je de feiten kent, dan is dat 'kwaad' totaal niet noodzakelijk, en kost dat kwaad factor 100x meer geld, richt het veel onnodige schade aan en ogenschijnlijk allemaal om niets.

    Aankondiging: Symposium over Soteria met 'eerlijke' psychiater Detlef Petry

    En ik wil best geloven dat psychiaters geen kwade intenties hebben of 'stiekem plan', maar dan is er iets mis met de meeste mensen die psychiater worden. Want ze doen zo veel kwaad, geld alleen kan echt niet het motief zijn.

  14. Quote:

    [...]

    Dat ik dáár nou niet aan gedacht heb! Waarom zouden ze zoveel nieuwe medicijnen bedenken die bij ons niet werken, maar ons wel helemaal verslaafd maken, wat natúúrlijk geen werking is? Wij zijn de proefkonijntjes voor hun eigen buitenaardse volk, en die vervloekte vrijmetselaars helpen hen daarbij! Nu zijn we gelukkig een heel stuk verder in deze discussie... eh... zoektocht naar de waarheid!

    Ja, WAAROM?

    Ik weet het na 3 jaar te hebben gezocht naar een antwoord op deze vraag nog steeds niet.

    Waarom doen psychiaters ('artsen') zulke verschrikkelijke dingen met mensen?

    Het lijkt 'te absurd' om waar te zijn.

    Sommige wetenschappers roepen geld, maar dat gaat al dat kwaad denk ik nooit verklaren.

    Ze veroorzaken zo ongelooflijk veel leed, (ook veel ongeziene leed, zoals de depressie en ADHD epidemie, waarbij patiënten blij zijn met de behandeling terwijl ze eigenlijk chronisch ziek, verslaafd en onvruchtbaar gemaakt worden)

    Maar waarom in hemelsnaam zouden ze dat willen doen?

    Psychiaters houden zich stil, dus ze weten dat ze fout zijn. Dat kan niet anders.

    Ik publiceer alle misstanden op mijn website Zielenknijper.nl, en verkondig dus ook openlijk dat psychiaters misdadigers zijn en dat je ze vooral niet moet vertrouwen en dat de medicijnen je alleen maar ziek maken en houden.

    Maar in contact zijn ze altijd vriendelijk en min of meer 'onnozel', alsof ze nergens iets vanaf weten. Ze sturen zelfs gewoon persberichten in ter promotie van medicijnen :/

    link

    En ik heb niet het idee dat ze tegen mij liegen of kwade bedoelingen hebben op zo'n moment, maar hun stilzwijgen is daarentegen wel veelzeggend.

    Ze begaan gruwelijke misdaden, maar geen enkele psychiater weet ergens iets vanaf :S


    Samengevoegd:

    Laatst sprak ik met een hoogleraar over een rechtszaak waar hij bij betrokken was over antidepressiva:

    Drie hoogleraren in rechtszaal oneens over rol antidepressiva bij aanrichten bloedbad

    Dit is wat hij mij vertelde:

    [ik kan niet inhoudelijk ingaan op de details van de rechtszaak maar...] Ik was wel teleurgesteld over de kennis van de psychiater die nog nooit van de mogelijkheid van suicide-violence na gebruik van SSRI’s had gehoord en er daarom niet in gelooft.

    Psychiaters verzwijgen, bagatelliseren of ontkennen hardnekkig gevaarlijke bijwerkingen van de medicijnen.


    Samengevoegd:

    Maar als je vraagt "waarom"? Dan heb ik totaal geen idee wat het antwoord zou kunnen zijn.

  15. Quote:

    [...]

    Túúrlijk, tis allemaal één groot complot van psychiaters die niks beters te doen hebben dan mensen te martelen! Zou er een verbond zijn met buitenaardse wezens en de vrijmetselaars?

    spot er maar mee olorin... maar psychiaters doen het dus WEL!

    En waarom ze het doen? Ik weet het dus niet.

    Maar dat maakt het niet minder waar.

    Waarom ben jij eigenlijk zo naïef?

  16. ik vind het maar raar hoor, dat mensen die in God geloven zo naïef kunnen zijn t.o.v. van psychiaters, en wat psychiaters tegen mensen (en eigenlijk iedreen doen op grote schaal) doen.


    Samengevoegd:

    het feit is dit Olorin: die patiënten zijn ONSCHULDIG, en psychiaters niet.

    De meeste patiënten zijn beter 'mens' dan psychiaters. Ze zijn gewoon goedaardig, en verdienen die wrede en barbaarse mishandelingen niet.

    Jaren isoleercel anno 2009, door een 'arts'. Kan je het voorstellen hé? Als je onschuldig bent, en nooit agressief bent geweest? Een meisje van 22 jaar?

    Nova

    Novum

    Maar ook op grote schaal, hoe wil je dat gaan verklaren dan wat psychiaters doen? Dat ze ziekte epidemieën aanwakkeren enzovoort?

  17. dat komt omdat jij naïef bent olorin, en zonder de feiten te kennen ervoor kiest om wat ik zeg voor 'onzin' uit te maken.

    Dat is bijzonder jammer, en doet tekort aan de vele mensen die slachtoffer zijn geworden. Dat mensen zoals jij geen oog hebben voor wat hun wordt aangedaan, en je ze min of meer belachelijk maakt en wat psychiaters doen goed keurt. (en dus puur door de feiten hardnekkig te negeren, dus het klopt gewoon niet)

  18. Henk van Gerven (SP):

    Verpleegkundigen hebben er lak aan

    SP-Kamerlid Van Gerven vindt het zeer onbevredigend dat GGZ inGeest over het seperatie-incident zelf geen openheid van zaken wil gegeven.

    Quote:
    Het verbaast me dat niemand vanuit de instelling zegt: dit kan zo niet. Is er dan niemand die vindt dat dit moet worden voorkomen? Als we dit als normaal gaan beschouwen, schuift de norm steeds verder op.

    Ze hebben er gewoon lak aan, het zijn beulen!

  19. Quote:

    [...]

    Zijn manier van posten, extreem kort samengevat is; we hebben een wit T-shirt, en er zitten een paar kleine vlekjes op, die keihard roepen dat ze zwart zijn, en dat het hele T-shirt zwart is. Hij luistert alleen naar de zwarte vlekjes (de overgrote witte meerderheid houdt zijn klep) en wil nu de hele wereld ervan overtuigen, dat dit T-shirt zwart is. Dus zoekt hij bewijzen erbij, die passen bij zijn eigen geloofsovertuiging. Niks mis mee. Alleen... Op mijn thuisplaneet Aspergia hebben we een spreekwoord:

    Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar niemand heeft recht op zijn eigen feiten!

    Dit is echt onzin wat je nu loopt te verkondigen.

    Jij probeert hardnekkig de feiten te ontkennen.

    Psychiaters MARTELEN mensen anno 2009 in Nederland, totaal zinloos.

    Kijk maar eens naar deze Nova reportage:

    Er zijn hooguit een paar kruimeltjes 'wit' op het pak van de psychiater, de rest IS zwart. Het is puur kwaad wat psychiaters doen, eigenlijk in alles. En ik zeg dit niet uit haat of iets dergelijks, maar omdat het in principe gewoon zo is.

    Misschien bedoelen ze het niet altijd kwaad, daar ga ik althans nog steeds vanuit, maar het is wel heel erg slecht wat ze doen.

    Ze maken patiënten ZIEKER, om geen enkele geldige reden. Ze LIEGEN, tegen jou en iedereen.

    SP stelt kamervragen over mensonterende behandeling oude man met kampsyndroom

    Kijk dit is een 'eerlijke' psychiater, zo'n 'wit kruimeltje' op het pikzwarte T-shirt waar jij het over had:

    Psychiater: Patiënten worden opzettelijk vroege dood in gejaagd met antipsychotica

    Psychiaters wakkeren ziekte epidemieën aan, 1 miljoen Nederlanders slikken al antidepressiva die onvruchtbaar maken.

    Psychiaters zijn gewoon echt gruwelijke misdadigers, die veel 'intens' kwade dingen doen.

    En loop dat nu eens niet zo stomzinnig te ontkennen joh, alsof jij niets om mensen geeft of zo.

    Ik zeg dit dus niet omdat ik psychiaters haat of zo, maar omdat ik gewoon WEL naar de feiten durf te kijken zonder vooroordelen van "psychiaters zijn gewoon goede artsen" want dat is gewoon ABSOLUUT niet zo.

  20. Admod note: Er zijn wel meer normale woorden, dat zegt in feite niet of het door de beugel kan. Houdt rekening met de christelijke identiteit van dit forum


    Samengevoegd:

    Quote:

    De ADHD behandeling met amfetamine is niet direct het hoogtepunt op het gebied van psychiatrie. Neemt niet weg dat die tak van de medische wetenschap wel succes heeft geboekt op andere gebieden...

    Dat is niet waar. Noem maar eens iets.

    Helemaal NIETS wat er in de psychiatrie gebeurt is wetenschappelijk legitiem (dit zegt prof. dr. Gary Null)

  21. Quote:

    [...]

    Als ze ADHD hebben lijkt me dat een goede zaak. Doorgaans schrijven dokters het dan voor idd.

    [...]

    Wel als het op dokters recept is, anders lijkt het me niet zo'n geweldig idee.

    [...]

    Omdat het als medicijn dient voor die kinderen tegen bijv. ADHD en je vergelijking dus nergens op slaat.

    Als ze ADHD hebben ? wat een onzin.

    ADHD is bedrog. Er is geen bewijs voor een hersenziekte, en ADHD medicatie maken de symptomen (lastig of druk gedrag, of concentratie problemen) na 2-3 jaar gebruik erger:

    link

    Kijk maar eens wat deze kinderarts zegt:

    verzieken-kinderen-adhd.jpg

    link

    Hij zegt het ook, psychiaters zijn bedriegers en maken de kinderen opzettelijk ziek.

    Dit is niet overdreven, of haat zaaien of wat dan ook. Dit is de waarheid.

    Psychiaters zijn over het algemeen echt slechte mensen. Ik weet niet of ze het zelf ook altijd doorhebben, of dat ze gewoon meewerken aan iets waar ze onbewust in geloven.

    Maar ze maken de kinderen opzettelijk ziek met die ADHD rommel. Dat is helaas de waarheid.

  22. Quote:

    [...]Ik weet niet of je het de oorzaak kunt noemen. Er zijn mensen met hersenen die helemaal niet intelligent zijn. Iemand met enorm kleine hersenen (denk een muis of fruitvlieg) kan nooit zo intelligent zijn als een mens

    een muis of een vlieg is geen 'iemand', maar er zijn mensen met maar 5% hersenen en een IQ van 126 en universitaire opleiding.

    Dus intelligentie door de hersenen? Hersenen zijn natuurlijk nodig, en vormen de basis. Maar het is maar hoe je het uiteindelijk gebruikt, en dat doet jouw geest/wil om te leven.

    Grenswetenschap: link

  23. Quote:

    wat is de vraag/stelling? Dat maakt een discussie wat makkelijker.

    Wel, wat is jullie mening hierover?

    Vind je de ontwikkelingen in de psychiatrie, waarbij psychiaters ouders aansporen om kinderen hersenpepmiddelen (ADHD medicijnen etc.) te geven om beter te presteren op school, of dat studenten het tegenwoordig steeds vaker uit zichzelf gebruiken tijdens examens, vind je dat een goede zaak?

    Want waar is dat eigenlijk op gebaseerd? Hoe kan het dat we doping verbieden in sport, maar wel willen dat kinderen hersenpepmiddelen gaan gebruiken?

    En dit is reëel hoor: Wetenschappers voorspellen: kinderen slikken binnen één generatie intelligentie medicijnen

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid