Spring naar bijdragen

Diamond*

Members
  • Aantal bijdragen

    17
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over Diamond*

  • Rang
    CrediGup

Profile Information

  • Interesse
    Mijn paarden, het geloof
  • Beroep
    Zit nog op school..
  1. Quote: Op zondag 24 mei 2009 21:11:03 schreef Diana het volgende: [...] Sorry, het is niet mijn bedoeling diepzinnige vragen te stellen om je de put in te praten... je zit daar misschien wel helemaal niet op te wachten... * Diana biedt een virituele schouder aan... Maakt niet uit.. het is niet de eerste keer en het zal ook vast niet de laatste keer zijn.. Bedankt!
  2. Quote: Op zondag 24 mei 2009 21:03:40 schreef Diana het volgende: [...]Het is zeker belangrijk om positieve ervaringen op te doen, om zo te leren dat je eerdere negatieve ervaringen niet alleen maatgevend waren/ zijn... Maar de cruciale vraag is niet of hij je gerespecteerd heeft, de cruciale vraag is of jij jezelf geaccepteerd hebt Ik heb me lange tijd wel zo gevoeld.. dat ik mezelf geaccepteerd had.. Ik denk dat ik dat ook wel heb, maar niet volledig.. Ik weet het niet ook eigenlijk.. Zucht, ik snap mezelf niet meer..
  3. Quote: Op zondag 24 mei 2009 20:51:01 schreef Diana het volgende: [...] Heeft hij je geholpen veranderen of was hij een mooie muur waar je achter kon kruipen? (ik bedoel dit absoluut niet vervelend, maar een deel van je verhaal is herkenbaar...) Hij heeft mij gerespecteerd zoals ik was. Hij heeft me ermee geholpen..
  4. Quote: Op zondag 24 mei 2009 15:24:19 schreef MartineV het volgende: moeilijk hoor, sterkte! by the way, lijkt me eerlijk gezegd niet echt handig om met zn tweeen op hetzelfde forum te gaan zitten en dan allebei in afzonderlijke topics over de situatie te gaan praten... Ik vind het ook fijn om te lezen.. En ik wil ook even zeggen dat ik zijn posts al las voor dat ik mijn topic had geplaatst.. Hij had toen we nog verkering hadden de link al gestuurd.. Ik vond het fijn om te lezen hoe hij er precies over dacht.. Het was ter aanvulling op wat we besproken hadden die avond
  5. Quote: Op zondag 24 mei 2009 17:55:39 schreef Diana het volgende: Diamond*, heb je naast je ex-vriend ook nog andere vrienden/ vriendinnen? Ik krijg de indruk dat je 'wereld" vrij klein is, klopt dat? [...] Uiteindelijk denk ik dat je pas een volwaardige relatie aan kunt gaan wanneer het om twee mensen gaat die zichzelf kunnen zijn en accepteren... Ik heb wel meer vrienden, maar er zijn zeer weinig mensen met wie ik mijn diepste gevoelens bespreek.. Wat ik hier btw ook niet doe.. Een vriendin van mij die kan het niet begrijpen.. Dat snap ik ook, ze heeft net een vrien
  6. @ annia Net als hij moest ik me verhaal ook ergens kwijt, en hij ook.. Hij heeft zijn verhaal hier ook verteld en rade mij aan het ook te doen omdat er dan mensen zijn die me kunnen helpen, iets wat hij niet kan.. @ anastasia Bedankt!
  7. Quote: Op vrijdag 22 mei 2009 23:44:01 schreef Caesarion het volgende: [...] Pas op dat je geen valse hoop houd man. Ik probeer het, maar ik kan niet voor de volle 100% zeggen dat ik geen hoop meer heb.. en ik denk dat het nog wel even blijft, ik weet dat die hoop het voor mij ook moeilijker maakt om het te verwerken.. maar ik denk zolang ik nog van hem hou, die hoop er zal zijn. ik kan dat niet uit zetten, was het maar zo makkelijk, knopje om, en over.. dat gaat gewoon niet..
  8. Quote: Op vrijdag 22 mei 2009 20:40:02 schreef Gilrea het volgende: Hoe lang is het al uit eigenlijk? Dit klinkt misschien een beetje hard, maar ik denk dat als over een paar weekjes het eerste heftige verdriet voorbij is, je de situatie misschien iets beter kunt overzien. Ik weet het, maar op dit moment heb ik er moeite mee.. Samengevoegd: Ik kan het op dit moment niet goed verwerken.. en misschien is dat wel logish omdat het nog niet zo lang uit is..
  9. Ik kan dat niet.. ik zou niet weten hoe.. Ik voel me gewoon machteloos.. Moet ook wel zeggen dat het ene moment dat sterker is als het anders, maar toch..
  10. Ik weet het gewoon niet, ik heb niets om me aan op te trekken.. Ik weet het gewoon niet..
  11. Dat is gewoon zo moeilijk.. Ik ben van nature ook heel erg onzeker over me zelf en in de 1ste klas flink gepest. Ik had niemand.. geen vrienden die ik vertrouwde, omdat ik bijna niemand vertrouwde.. Ik leerde hem pas in de 4e klas kennen en hij nam mij toen, en nu nog steeds gewoon zoals ik was.. Ik vind het gewoon moeilijk..
  12. Dat komt denk ik omdat hij degene is die me altijd uit de put heeft gehaald.. Dat kan ik niet zomaar vergeten.. Hij is ook mn beste vriend, mijn maatje.. Degene tegen wie ik alles kan zeggen en met wie ik de leukste dingen kan doen.. Als ik hem niet meer zie of spreek, ben ik ook mijn beste vriend kwijt, en dat is nu juist wat ik niet wil..
  13. Quote: Op vrijdag 22 mei 2009 19:01:07 schreef Propje het volgende: trust me, ik begrijp echt dat het niet makkelijk is.. maar als je hem nu steeds ziet zal dat vast heel erg pijn doen of niet?! is het dan niet beter hem gewoon even helemaal niet te zien? zodat je een beetje went aan een leven zonder hem? lijkt me veel moeilijker hem los te laten als je hem nog steeds ziet/spreekt.. Dat is juist het gekke ervan, als ik met hem praat of sms of msn, dan voel ik me gewoon veel rustiger.. Ik weet ook niet hoe dat kan.. We hebben ook gewoon nog steeds contact en daar ben ik heel
  14. Quote: Op vrijdag 22 mei 2009 18:23:57 schreef zoveel vragen nu nog antwoorden het volgende: Zitten jullie samen in een vriendengroep? ja, dat is het ook, ik ga al een hele tijd goed met hem om, hij is ook degene die mij geholpen toen mijn ouders uit elkaar zijn gegaan, hij heeft mij altijd geholpen.. Ik vind het gewoon moeilijk om hem helemaal los te laten.. Samengevoegd: Quote: Op vrijdag 22 mei 2009 18:35:03 schreef Propje het volgende: advies: laat hem (een tijd) helemaal los.. das de enige manier om er echt overheen te komen, hem nu steeds zien en spreken d
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid