Spring naar bijdragen

Eastme

Members
  • Aantal bijdragen

    10
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit
  1. Eastme

    Vraag

    Ik bedoel eigenlijk een geestelijke creatie. En mijn vader lijkt wel een beetje op mij moet ik zeggen. En je kunt je ouders ook nog weleens wat bijbrengen. Bewust of onbewust.
  2. Eastme

    wat van God vult leegheid?

    Oke, bedankt. Ik geloof dat het bij het leven hoort. Het is negatieve emotie. Bij God brengen lijkt me een goede manier om weer tot jezelf te komen. Maar het lijkt me gewoon een meningsverschil.
  3. Eastme

    Vraag

    Als God buiten ons bevattingsvermogen ligt, dan bestaat dus alleen de creatie die wij van God hebben gemaakt.
  4. Eastme

    Vraag

    God is dus de naam voor iets wat buiten ons bevattingsvermogen ligt.
  5. Eastme

    wat van God vult leegheid?

    Quote: Op maandag 13 april 2009 00:36:51 schreef Barbapapa het volgende: Het ligt eraan wat je met leegheid bedoelt. Als je rust bedoelt, klopt het inderdaad. God wil graag dat een mens rust heeft. Maar leegheid is een (knagend) gemis en gebrek, een verdriet, een onvervuld verlangen. God wil het gemis, gebrek, verdriet en verlangen vervullen met alles wat de mens nodig heeft en naar verlangd, zodat de mens tevreden is, blij, voorzien enz. Ik bedoel inderdaad dat laatste. Dat moet je leren accepteren. Zo is het leven. Zo vind je God!
  6. Eastme

    Vraag

    Maar wie heeft God nou gemaakt/bedacht dan?
  7. Eastme

    Vraag

    Wow mooi antwoord zeg! Dankjewel! Er rijzen meteen meerdere vragen op, maar ik ga hier even over nadenken... Goedenacht!
  8. Eastme

    Vraag

    Waarom zou God ons bedenken? Als je het omdraait snap ik het wel.. Maar God en Jezus zijn toch gelijk? Dus eigenlijk hoef je je niet zo te focussen op het door middel van, want het is er al? Bedankt trouwens voor je snelle antwoord!
  9. Eastme

    wat van God vult leegheid?

    Wat is er nou mis met leegheid ervaren? Hoort dat niet bij het leven?
  10. Eastme

    Vraag

    Wie heeft God eigenlijk bedacht? Is het een esoterische manier om het leven in kaart te brengen? Zelf geloof ik wel dat er meer is tussen hemel en aarde, maar ik kan me niet voorstellen dat er maar 1 godsdienst gelijk heeft. Hoe kun je trouwens je gelijk hebben wanneer het om geloof gaat? Volgens mij bestaat dit niet hoor. Groetjes, Oost
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid