Spring naar bijdragen

July

Members
  • Aantal bijdragen

    16
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

    Nooit

Over July

  • Rang
    CrediGup

Contact Methods

  • MSN
    littlestar_molly@hotmail.com

Profile Information

  • Interesse
  • Beroep
    Werk: dagbestedingscentrum, Studie: levensbeschouwing
  1. July

    Paard en pony-topic.

    nee ik werk niet echt met haar. af en toe longeer ik haar, maar verder geen echte trainingen. ze komt dagelijks in de wei en daar geeft ze zichzelf de nodige beweging dan is ze lekker gek met haar maatjes. wel wandelen we regelmatig en tutten vind ze heerlijk. ik heb wel de spulletjes om met haar lange teugelwerk te gaan doen, dit wil ik ook zeker doen. wie weet dat ik haar ook nog ooit ga inspannen , dat is niet zeker maar wie weet. ik vind het vooral fijn lekker met haar te tutten en te wandelen en te genieten als ze in de wei staat met haar maatjes hoe ze samen spelen. zij v
  2. July

    Paard en pony-topic.

    ik zal eens een paar leuke foto's voor jullie plaatsen. dit is Molly 7 maanden geleden, samen met haar 2 maatjes. en dit is molly , vorige week zaterdag. ze is trouwens 8 jaar en 85cm !
  3. July

    welke sport doe je?

    ik heb altijd paardgereden, sinds een aantal jaar niet meer omdat ik een ongelukje samen met paard heb gehad. tijdens het rijden zijn wij samen gevallen en is zij bovenop mij terecht gekomen. ik heb vechtsporten gedaan ik heb streetdance en jazzballet gedaan. ook fitness en bodybuilding . op dit moment doe ik niks, zou wel graag willen gaan hardlopen.
  4. July

    Alcohol

    ik drink nooit alcohol . ik vind het ook erg vervelend als andere stomdronken zijn en erg vervelend worden. ik vind het zelf niet lekker, en hou er persoonlijk ook niet zo van.
  5. July

    Paard en pony-topic.

    ik heb heel veel foto's van haar kan ik die in dit topic plaatsen ?
  6. July

    Paard en pony-topic.

    het is echt een lieverd hoor ! 7 maanden geleden kwam ze bij mij en toen was ze echt heel erg dik. nu is ze ontzettend veel afgevallen , en ze heeft veel meer energie en pit gekregen. ze kon eerst niet omrollen en bijna niet opstaan als ze had gerol, nu kan ze en omrollen en ze springt omhoog het is voor haar een heel stuk fijner en ik merk ook dat ze tevreden is op de stal waar ze staat.
  7. July

    Paard en pony-topic.

    ik heb een eigen shetlandertje sinds 7 maanden: molly ! ze staat op een pensionstal een dorpje verder.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies op je apparaat geplaatst om de werking van deze website te verbeteren. Je kunt je cookie-instellingen aanpassen. Anders nemen we aan dat je akkoord gaat. Lees ook onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid